Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Lysi Lysi Omega 3 cu Vitamina D si Calciu

Omega 3 cu Vitamina D si Calciu

Uleiul de peste Omega 3 contine necesarul zilnic de vitamina D, vitala organismului in asimilarea eficienta a calciului, necesar pentru pastrarea integritatii oaselor si pentru stimularea imunitatii.
Cercetarile stiintifice efectuate in Islanda au aratat ca este posibil sa reduci riscul de osteoporoza printr-un consum adecvat de vitamina D si calciu.
Vitamina D este elementul care lipseste cel mai mult din dieta, motiv pentru care este important consumul de ulei din ficat de cod sau suplimentele nutritive care contin vitamina D, asigurand in felul acesta necesarul zilnic recomandat. Vitamina D este importanta in stimularea imunitatii.
Aceleasi cercetari au relevat faptul ca persoanele care nu consuma deloc sau numai in cantitati insuficiente lapte sau produse lactate nu au suficient calciu in organism. De aceea, suplimentele continand calciu sunt recomandate, iar prezenta combinatie bine dozata de vitamina D si acizi grasi Omega 3 din ulei de peste este ideala.
Aportul suplimentar de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar si atunci cand consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentatie. Insa, consumand chiar mai mult de 1200 mg calciu pe zi, fara o cantitate suficienta de vitamina D, nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sanatatea oaselor, cu urmarile cunoscute - rahitism, osteoporoza, dinti deficitari, etc.
Ingrediente capsula Omega 3: 1000 mg ulei de peste, acizi grasi Omega 3 (30%), EPA 145 mg, DHA 95 mg, vitamina D, vitamina E.
Ingrediente tableta de calciu: 400 mg carbonat de calciu.
Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii peste 10 ani:
2 tablete calciu + 1 capsula Omega 3 + D
Mod de prezentare: 90 unitati - 30 doze zilnice cu 30 capsule Omega 3 si 60 tablete calciu
Omega 3 are un efect discret de subtiere a sangelui, de aceea femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta ar trebui sa ceara sfatul medicului inainte de consumarea produsului.

Pret: 50 lei (90 unitati). Puteti cumpara acest produs de pe www.sagasanatate.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.