Miercuri, 28 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Oameni Oameni de langa tine Dr. Ionut Leahu si pasiunea pentru... zambete

Dr. Ionut Leahu si pasiunea pentru... zambete

Email Imprimare

In general, ne-am obisnuit sa vedem partea negativa, carentele si lipsurile sistemului nostru sanitar, precum si ale celui de invatamant. Exista insa si exceptii. Iar una remarcabila este cea a doctorului Ionut Leahu, medic dentist cu competenta in implantologie orala. Asa cum declara doctorul Leahu, totul a inceput cu un vis, cu dorinta de a oferi tratamente dentare de calitate la preturi accesibile, reafirmandu-si mereu increderea in stomatologia romaneasca si in speranta de a putea fi promovata si peste hotare ca un adevarat brand de tara. Alegerea pentru stomatologie a izvorat din pasiunea pentru zambetele oamenilor, iar apoi, prin ambitie, daruire, multa munca si perseverenta, a castigat prietenia si increderea sutelor de pacienti care i-au trecut pragul.

Venit de la Bacau, tanarul Ionut Leahu a simtit nevoia sa-si completeze veniturile, ca student, astfel incat, deja din anul doi de facultate, la Facultatea de Stomatologie din Bucuresti, a inceput sa colaboreze cu sistemul bancar, vanzand credite pentru liber profesionisti, asa cum avea sa fie si el ca medic stomatolog. Dar aceasta activitate avea sa reprezinte mult mai mult decat o sursa de venit. A reprezentat calea de a intelege exact cum se obtine un credit, ce este un plan de afaceri, cum se finanteaza activitatea unei companii. Astfel, terminand facultatea, doctorul Ionut Leahu a stiut exact ce are de facut. A aplicat pentru un credit si si-a deschis propriul cabinet stomatologic in Popesti Leordeni, la sud de Bucuresti, deoarece chiriile in Bucuresti erau prea mari.
Dar tanarul doctor intelesese si faptul ca un business nu creste de la sine, astfel ca a pus in comuna afise ca oamenii sa vina sa-si repare dintii. Si oamenii au venit... Iar rezultatele s-au vazut rapid, astfel ca, dupa doar sase luni, la varsta de 24 de ani, doctorul Leahu a accesat un al doilea credit si si-a deschis prima clinica. In cazul unei clinici, diferenta consta in primul rand in dotare, astfel ca pacientul nu mai este trimis in alta parte pentru diferite servicii precum cele radiografice, clinica putand oferi servicii complete. In plus, deschiderea unei clinici a insemnat si angajarea unui grup de medici atent selectionati. Construind lucrurile cu atentie si profesionalism, succesul obtinut i-a permis ca la 29 de ani sa deschida deja o noua clinica, cu o investitie de peste 100.000 de euro, in care avea sa lucreze zece stomatologi. Iar o clinica presupunea deja si un efort de promovare mult mai amplu. Nu doar fluturasi si afise adresate locuitorilor din Popesti Leordeni, ci si aparitii la televiziunile nationale, o prezenta sustinuta pe internet si organizarea a nenumarate evenimente.
Astazi, doctorul Leahu se poate mandri cu un concept unic. Este vorba de noua clinica deschisa in complexul hotelier Rin Grand Hotel, unde ocupa o suprafata de peste 400 de metri patrati si care a necesitat o investitie de aproape 200.000 de euro. Este o noua clinica a doctorului Leahu, iar veniturile acestora s-au ridicat in 2014 la 500.000 de euro, urmand sa depaseasca acum doua milioane de euro in 2015. In cadrul noului centru de excelenta vor lucra 30 de medici in cabinete dedicate adultilor si copiilor, centrul dispunand si de spatii si de educatie pentru tinerii medici. Clinica ofera servicii stomatologice complete, dar se adreseaza si celor interesati de medicina estetica, cu ajutorul tehnologiei factorilor de crestere aplicandu-se un tratament modern si deosebit de eficace antiimbatranire. In calitate de manager, doctorul Ionut Leahu conduce destinele acestei ambitioase investitii realizate impreuna cu Razvan Nacea, manager Seytour si purtator de cuvant ANAT.
Ambitia lui Ionut Leahu este de a face din medicina un brand de tara. Datorita nenumaratelor avantaje pe care le ofera acest concept, doctorul Leahu vrea sa dezvolte acest proiect, lucrand acum la implementarea unor standarde internationale. Si sunt deja investitori interesati, manifestandu-se de exemplu intentia unui investitor din Emiratele Arabe Unite care vrea sa promoveze acest proiect in Dubai, Abu Dhabi si Ras al-Khamah.
Noua clinica a cucerit deja publicul nostru, dar si foarte multi straini, caci costul repararii complete a dintilor este de doua ori mai mic decat costul din alte tari plus biletul de avion. Iar astazi internetul este o cale excelenta pentru a gasi si convinge persoanele care au nevoie de aceste servicii. Iar printre cei care au trecut pragul noii clinici se afla si numeroase personalitati precum Kristanna Loken, frumoasa actrita din Terminator 3. Clinica se adreseaza insa in primul rand pacientilor nostri, care constata cu uimire ca intr-o clinica stomatologica este posibil ca zambetul sa nu-ti dispara nici un moment, iar preturile sa se pastreze la un nivel absolut decent.
Majoritatea dintre noi suntem obisnuiti cu practica deja depasita a cabinetelor stomatologice, in care un medic ne rezolva toate problemele. Dar progresele tehnologice in domeniul medicinei dentare au transformat domeniul intr-unul atat de complex, incat s-au dezvoltat subspecializari ce nu mai pot fi acoperite intr-un mod satisfacator de o singura persoana, ci doar de un colectiv de medici specialisti. Asa cum subliniaza doctorul Leahu, pentru un caz complex, pacientul este tratat de o echipa de 4-5 medici, iar planul de tratament este gestionat de un soft special. Modul de organizare a Clinicii Dr. Leahu este de natura sa asigure o sanatate dentara perfecta, prin abordarea unui tratament stomatologic personalizat pacientului, realizat pe baza unor tehnici moderne de diagnostic si a muncii in echipa. Oferind solutii integrate, asa cum spune dr. Leahu, in timp ce unii doar trateaza, noi asiguram sanatatea dentara.


Clinica dispune de propria aparatura de radiologie dentara de ultima generatie, care, cu un nivel de radiatii scazut, ofera in doar 9 secunde imaginea completa panoramica, si aparatul VELscope, care in doar 2 minute identifica eventuale leziuni precanceroase. Controlul sau interventiile speciale se executa cu ajutorul unui microscop dentar, ce asigura o precizie de neegalat. Datorita tehnologiei de ultima ora, in cazul implanturilor dentare, pleci acasa cu extractiile efectuate, implanturile la locul lor si cu dantura functionala in doar cateva ore, fara a-ti pierde nicidecum zambetul.
Dar o vizita la noua Clinica Dr. Leahu este bine sa o facem fara a ne supara ceva, caci, daca vrem sa ne pastram o dantura sanatoasa, este recomandat sa ne facem un control de doua ori pe an. Iar aici controlul nu este unul superficial, ci unul extrem de atent. Iar atunci cand se constata orice fel de problema, aceasta va fi rezolvata rapid in cele mai bune conditii pe care le poti gasi la ora actuala in lume.
Trebuie subliniata in primul rand capacitatea de a depista la timp cancerul oral, de a efectua cea mai performanta albire dentara, obturatia de canale 3D, endodontie microscopica, implanturi Bredent Germania si PRGF Endoret, care conduce la refacerea unui tesut de 10 ori mai repede decat in cazul vindecarii naturale. In acelasi timp, centrul dispune de propriul laborator de tehnica dentara, coroanele dentare fiind create si modelate cu tehnologia Cad/Cam, Computer Aided Design / Computer Aided Manufacturing, oferind astfel o precizie incomparabil mai mare decat in cazul realizarii manuale.
Pe scurt, trecand pragul Clinicilor Dr. Leahu gasesti cele mai noi tehnologii existente la acest moment si o echipa de profesionisti cu cea mai inalta calificare. Si - nu in ultimul rand - preturi cu adevarat prietenesti.

www.cliniciledrleahu.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.