Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Let's do it, Romania!

Let's do it, Romania!

Email Imprimare

Imaginile pe care vi le trimit sunt de la operatiunea de curatare si igienizare a tarii, adica Let's do it , Romania! de anul trecut, la care am participat si eu, si fratele meu geaman. In echipa noastra a mai fost un domn de varsta mijlocie, care ne-a dus cu masina pana la groapa de gunoi ce ne-a revenit noua, ca sa zic asa. Ii multumesc din suflet ca a avut rabdare cu noi, cei mai tineri, ce nu prea ne-am descurcat cu harta, desi groapa noastra era undeva la 30 km de Cluj-Napoca, intre doua sate.

Pe langa acest domn, a mai fost o tanara cu prietenul ei din SUA, un american tipic, pus pe treaba , dar cam generos cu glumele la adresa tarii noastre. L-am pus la punct repede (adresandu-i cateva glume bine alese, evident), dupa care si el a recunoscut ca iubeste mai mult Romania decat SUA, asa ca nimic mai mult de spus.
Desi imaginile pe care vi le trimit arata "murdar", noi ne-am simtit foarte bine, am strans o gramada de saci de gunoi, am ras de mama focului, am vazut imprejurimile Clujului, pentru ca, dupa curatenie, ce-i mai buna decat o plimbare zdravana pe dealuri?! (Cristina Tacaciu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.