Joi, 21 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Romania cu locuri superbe si oameni deosebiti

Romania cu locuri superbe si oameni deosebiti

Email Imprimare

Romania mea. Cel mai frumos subiect. In Romania sunt multe locuri superbe, insa multi romani nu stiu si pleaca dincolo la mare, cand aici avem munti si zone montane superbe, cum ar fi Transfagarasanul. Anul acesta am fost pe Transfagarasan in luna noastra de miere. Tinerii in ziua de azi merg in luna de miere dincolo, in Venetia, sau alt oras din Italia, Grecia, sau chiar Franta (Paris), insa noi am exploatat Romania, ca sa zic asa. Si ce peisaje frumoase am gasit pe Transfagarasan, Lacul Balea, Cascada Balea, pe partea cealalta, Lacul Vidraru, Barajul Vidraru... zone superbe, cascade superbe, atatea stanci, tot ce vrei gasesti acolo. Va trimit pozele pentru a dovedi ca Romania mea este cea mai frumoasa tara cu locuri superbe si oameni deosebiti. (Melinda Draghita)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.