Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Noutati la Mamaia

Noutati la Mamaia

Email Imprimare

Statiunea Mamaia ne-a intampinat in 2014 cu multe noutati. Incepand din toamna anului 2013 s-au inceput lucrarile la noua faleza. Mult mai larga si mult mai moderna! Inceputa din sudul statiunii, faleza a fost finalizata, pana in dreptul hotelului Rex. Si se pare ca va fi terminata pana in sezonul estival urmator. Pot sa va spun ca arata excelent! Copiii profita din plin de pistele pentru biciclisti, facand plimbari atat cu bicicletele, cat si cu masinutele sau rolele. Pe langa pavaj, schimbarile presupun noi bancute, cosuri de gunoi, stalpi de iluminat, rigole pentru colectare pluviala, arbori. O noua coloana vertebrala a statiunii!

Insa cel mai surprinsa am fost de noile pasarele pietonale. Concepute pentru a fluidiza traficul si pentru a oferi un plus de siguranta turistilor, pasarelele au devenit puncte de atractie datorita designului lor spectaculos. Pasarela Iaht a fost construita la intrarea in Mamaia, in zona Satului de Vacanta, din partea de sud a statiunii. Denumirea pasarelei provine de la forma acesteia, care aminteste de prora si catargul unui iaht.
Pasarela Navod si pescarus
a fost ridicata in zona Cazinoului, iar Val retro in zona hotelului Rex. Trei pasarele exceptionale, adevarate opere de arta! Pentru serile de spectacol in aer liber a fost realizata o noua scena in Piata Cazino, catre Bulevardul Mamaia, cu spatele la sosea. Scena este acoperita si are forma de amfiteatru. Acestea continua investitiile moderne facute in ultimii ani in Mamaia. Pasarela marina din statiunea Mamaia este o atractie turistica inaugurata la inceputul sezonului estival 2012.
Pasarela porneste de pe plaja din dreptul hotelului Victoria si inainteaza in mare pe o distanta de aproximativ 420 de metri. Loc de promenada si relaxare pe bancile situate pe pasarela, dar si de admirat frumusetea Marii Negre. La pontoanele debarcaderului lung de 40 de metri acosteaza ambarcatiunile. O noua fata a statiunii ce ne indeamna sa revenim! Eu voi reveni cu siguranta, in concediul din 2015! (Oana-Nicoleta Rosu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.