Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea De ziua Cuvioasei Parascheva…

De ziua Cuvioasei Parascheva…

Email Imprimare

De 373 de ani, de cand moastele Cuvioasei Parascheva se afla la Iasi, sarbatoarea din 14 octombrie are o insemnatate cu totul aparte pentru romani, sute de mii de credinciosi venind sa se inchine la racla celei pe care o stiu "mult folositoare". Cuvioasa, asa o numesc oamenii care vin si se roaga cu smerenie si lacrimi pentru spor in casa, pentru rezolvarea problemelor pe care le au, pentru sanatate, bucurii si alinarea sufletelor lor. Fiecare rugaciune, fiecare lacrima este auzita si vazuta de Sfanta, care ii ajuta, si minunile ei sunt nenumarate.

Pelerinii aduc imbracaminte, daruri, flori care le ating de racla Cuvioasei, pe care apoi le duc acasa plini de bucurie, cu sufletul linistit si scapat de greutati. Multe minuni au fost povestite, altele au ramas in sufletul celor care le-au trait. Sa-i multumim Sfintei Parascheva pentru grija ce o are fata de noi, sa-i multumim pentru ajutorul pe care-l da tuturor, sa ne rugam si sa o cinstim asa cum se cuvine. (Gabriela Rotaru, Foto: Wikipedia)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.