Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea 8 Martie - ziua frumusetii, Ziua Femeii

8 Martie - ziua frumusetii, Ziua Femeii

Email Imprimare

Mama, prietena, iubita, colega, sotia, toate sunt femei ce merita sarbatorite cu mult respect si bucurie. Fiecare dintre ele are un rol important in viata noastra, reprezinta frumusetea, blandetea, ajutorul, sfatul, grija, bucuria cu care esti inconjurat. O multime de femei care, de la nastere pana in ultima clipa, iti ofera momente cu care nu te mai intalnesti.

De la vorba blanda a mamei pana la cuvintele te iubesc (iubito, draga, scumpa) - toate acestea sunt un sir de cuvinte ce reprezinta dragostea fata de femeia din fata ta, din gandurile tale, din visele tale, fata de ceea ce reprezinta frumosul, eleganta, feminitatea, perfectiunea, as putea spune. Perfectiunea, in sensul faptului ca doar Ea, Femeia, e un miracol ce poarta viata in ea insasi si o daruieste lumii intregi. In cantece, in poezii, in proza - mereu aceasta a fost pe primul loc, a fost iubita si venerata.
Sa le uram tuturor femeilor de ziua lor La multi ani, sanatate, bucurii si impliniri din tot sufletul si toata inima! (Gabriela Rotaru, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.