Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Biserica evanghelica din Medias

Biserica evanghelica din Medias

Email Imprimare

Biserica evanghelica Sf. Margareta din Medias este biserica unde rugaciunile mele se inalta spre cer, iar visele isi prind aripi. O biserica plina de icoane, unde linistea este alinarea, iar rugaciunile sunt linistea noastra sufleteasca. O biserica ce nu numai ca reprezinta orasul nostru, dar si o biserica ce imi trezeste amintirile, caci aici este o orga imensa la care canta draga mea prietena Krista, o sasoaica care a plecat in Germania dupa revolutie, asa cum au facut atunci majoritatea sasilor. Si totusi nu a uitat de unde a plecat, caci inca ma mai suna si ma intreaba de bisericuta noastra draga, iar dorul de orga, dorul de a canta la orga din biserica ii smulge chiar si ultimele lacrimi.

Aceasta biserica construita prin anii '40, este inconjurata de un zid de aparare cu tunurisi si este renumita si pentru ca in ea a fost retinut Vlad Tepes. Este o biserica frumoasa nu numai din exterior (este renumita pentru ceasul din turn, la care ne uitam zilnic noi orasenii pentru a stii cat este ora), dar si pentru picturile minunate din interior. Aici rugaciunile mele sunt ascultate, aici ma simt bine, ma simt mai aproape de Dumnezeu. Daca vreodata aveti drum prin orasul meu, Medias, sa nu uitati sa intrati in biserica Sf. Margareta pentru o mica rugaciune. (Maria Gherghely, Foto: Wikipedia)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.