Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Casele de schimb valutar, mereu de ajutor

Casele de schimb valutar, mereu de ajutor

Email Imprimare

Buna ziua dragii mei prieteni Dacic Cool, nu stiu daca ati observat si voi, dar in ultimii ani orasele noastre au evoluat in privinta caselor de schimb valutar si, odata cu infiintarea lor, au disparut asa-numitii bisnitari, care stateau mereu la coltul strazii gata sa te pacaleasca. Acum cativa ani, cand mai erau acesti bisnitari, imi era groaza sa merg in oras, sa-mi schimb valuta, caci la intrarea caselor de schimb valutar iti sareau in cale, cum vedeau ca vrei sa intri sa schimbi valuta, cum te abordau si te prosteau cu un curs mai mare oferit de ei.

Multi dintre noi am schimbat la ei bani, de ce sa nu recunoastem, insa cati recunosc ca s-au pacalit? Eu una am patit-o personal. Am schimbat o anumita suma de euro, mi-au dat banii in mana, i-am numarat, erau mai putin cu 200 de lei, ei au luat teancul inapoi  si mi-au pus langa ei in fata mea inca 200 de lei, si cand am ajuns acasa, am observat ca de fapt imi lipseau acei 200 de lei. In prima faza nu am inteles cum au procedat, caci am vazut cu ochii mei ca au mai adaugat inca 200.
Apoi am inteles. Ceea ce nu vazusem era faptul ca ei au adaugat astia 200 la un alt teanc de bani. Practic, au schimbat teancurile si mi-au dat altul mai mic. Degeaba m-am intors, ca ia-i de unde nu-s! Ei bine, asta a fost o invatare de minte, ca sa zic asa, si de atunci nu am mai schimbat la bisnitari. Intre timp s-au inmultit in oras casele de schimb valutar, unde stiu ca sunt in siguranta, cei de acolo sunt corecti si ori de cate ori am ceva de schimbat merg cu mare incredere la ei. (Maria Gherghely, Foto: www.freeimages.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.