Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Atractii la Zoo Brasov

Atractii la Zoo Brasov

Email Imprimare

Nu vizitasem Gradina Zoologica din Brasov dupa renovare. Asa ca, pentru ca ne aflam in Brasov, am respectat promisiunea facuta fetitei noastre si am mers sa o vedem. Alegerea s-a dovedit a fi inspirata. Copilul nostru ardea de nerabdare sa viziteze gradina. Isi manifesta bucuria, inca de dinainte de intrare, ca de fiecare data cand am mers la zoo. Vremea frumoasa din acea zi a scos din casa numerosi copii, parinti si bunici, dornici de o iesire in aer liber. Primii admirati: leii, tigrii si leopardul. Mami, ce frumosi sunt! Am trecut de ei si am ajuns la pasari. Bufnita polara ne-a uimit si pe noi, adultii. Superba, nu mai vazusem vreuna. Privirea copilului meu s-a indreptat catre paunul din vecinatate. Mami, uite! Paunul ne-a aratat legendarul penaj in toata splendoarea lui.

Am intrat in pavilionul de reptile aflat in imediata vecinatate. Desi cu teama, fetita mea isi manifesta interesul si citea despre fiecare specie. Am ajuns apoi la copitate: capre, lame, caprioare, cerbi. Am trecut pe langa un lac cu pesti si am zarit ursii. Trebuie sa precizez ca, fata de spatiul mic pe care am vazut ca-l avea ursul brun in alte parti, aici e incomparabil, ursii nu sunt inchisi intr-o cusca.
Ne-am indreptat catre perimetrul lupului. Dar, oricat si-a dorit copilul nostru sa-l vada, nu si-a aratat decat pentru putin timp capul, de dupa un tufis. Curioasa, fetita a alergat apoi catre porcii mistreti. Priveste, mami, cum stau in noroi, la soare! La final ne-am asezat pe o banca si am lasat copilul sa se joace la locul de joaca aflat in incinta gradinii. A fost o iesire minunata! In gradinile zoologice puteti petrece ore intregi departe de poluarea si aglomeratia din orase. Fie ca optati pentru gradinile zoologice din Brasov, Targu Mures, Bucuresti, Oradea sau Sibiu. In opinia mea, toate merita a fi vizitate! (Oana-Nicoleta Rosu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.