Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Serbarile copiilor ne aduc zambetul pe buze

Serbarile copiilor ne aduc zambetul pe buze

Email Imprimare

Multi dintre voi poate sunteti deja parinti si stiti exact cat de bucurosi suntem de performantele copiilor nostri, de serbarile de la gradinita, de exemplu. Cand ne vedem copiii la serbare aliniati, aranjati si entuziasmati de prestarea lor, cand le auzim micile replici din piese de teatru, sau poeziile rostite din gurita lor, parca ne creste inima in noi. Si suntem mandri de ei. Mandri ca acesti copii frumosi au fost crescuti cu multa dragoste si devotament, iar asta se reflecta in comportamentul lor. Eu imi aduc aminte cu mare drag de prima serbare la gradinita (Craciunul 2015), cand era saracul atat de speriat din cauza multimii (multi parinti erau cu camerele foto indreptate spre ei, blituri peste blituri), plangeau copiii de emotii, plangeau de frica lui Mos Craciun... era nebunie, iar pentru noi mare bucurie, vazandu-ne copiii la prima lor serbare, stiind ca vor urma si altele. Sentimentul de bucurie este de nedescris in cuvinte, pentru acei copii traim, pentru copii nostri. Fiecare copil e special, fiecare in felul lui e unic, fiecare copil aduce bucurie in sufletul parintilor. (Melinda Draghita)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.