Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea La Gradina Zoologica din Targu Mures

La Gradina Zoologica din Targu Mures

Email Imprimare

De curand am fost cu cel mic la Gradina Zoologica din orasul Targu Mures, judetul Mures. Este o gradina zoologica foarte mare, ne-a luat aproape două ore pana am vizitat numeroasele animale. Ne-a placut faptul ca este intinsa pe o suprafata mare, cu parcuri incluse, iar din cand in cand ne-am putut odihni pe banci, plus ca ti se pun la dispozitie niste cosuri cu scaune speciale pentru copii, pentru ca acestia sa poate sta linistiti in el si noi, parintii, doar sa le tragem.

Mi-a atras atentia faptul ca era foarte curat acolo, probabil nu duceau lipsa de personal ca in alte parti. Iar animalele sunt ingrijite, fiecare avand in cusca mancare destul de multa. Animale foarte multe si diverse, plus ca de curand au adus si niste girafe foarte frumoase, care atrag privirile copiilor. Nu va dezvalui cate feluri de animale gasiti acolo, va las pe voi sa le descoperiti, fiindca merita sincer sa mergeti acolo. Copiii se reintorc acolo an de an pentru ca este locul in care nu numai ca se distreaza vizitand animalele, dar sunt rasfatati cu vata pe bat, popcorn, inghetata, in functie de bugetul parintilor.  O, era sa uit... trenul Thomas, in care se urca toti copiii fericiti, chiar daca a iesit din functiune, a fost inlocuit cu un tren rosu care face ture prin gradina zoologica. (Melinda Draghita)



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.