Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea La cumpana anilor

La cumpana anilor

Email Imprimare

Anul 2017 se apropie cu pasi repezi, e grabit, poate ne aduce lucruri mai bune, mai frumoase! La cumpana anilor astept cu bucurie uraturile copiilor care din sufletul curat si gingas iti doresc numai bine, bucurie, belsug, liniste si sanatate! Obiceiuri vechi, frumoase si pline de traditie, mersul cu capra, ursul, doctorul, mastile iti incanta ochii cu minunatele  lor costume, cu frumoasele lor urari.

Toate se pregatesc din timp pentru ca la sfarsitul anului dansul lor sa fie perfect, fara de greseala. Aceste traditii difera de la sat la sat in Bucovina, dar laolalta dau un farmec deosebit sarbatorii Anului Nou. Toate obiceiurile sunt venite din trecut, dar au acelasi subiect: moartea si invierea personajelor; mai bine spus, sa dam la spate greutatile, boala, tot ce este rau si sa primim cu bucurie sanatatea, lucrurile bune, speranta. Doresc tuturor, dar si tie draga Dacic Cool, multa sanatate, bucurii, impliniri si numai bine sa va aduca noul an! La multi ani! (Gabriela Rotaru)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.