Joi, 21 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Expozitie de pasari si iepuri la Medias

Expozitie de pasari si iepuri la Medias

Email Imprimare

Duminica a avut loc o alta expozitie in orasul nostru, Medias. De data asta a fost ceva cu totul diferit. O expozitie de porumbei, iepuri si gaini de rasa. Asociatia Columbofila Tarnava Mare a organizat aceasta expozitie doua zile la rand, adica sambata si duminica. Asa ca ne-am luat micutul de mana si ne-am dus sa vizitam animalele.

Am fost placut surprinsa de faptul ca erau multi parinti cu copii acolo. Cu totii, de la mic la mare, erau incantati de animale. Erau iepuri de rasa foarte mari, gigantici… eu una recunosc ca nu am mai vazut asa iepuri mari niciodata. Gainile de rasa erau foarte galagioase, insa porumbeii erau superbi! Doamne cat erau de frumosi. Iar ''cireasa de pe tort'' ca sa zic asa erau paunii. Se plimbau eleganti si mandri... si uite asa am petrecut noi o duminica frumoasa cu familia. (Maria Gherghely)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.