Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Tupeu de bugetari care apara smecherasi bugetari

Tupeu de bugetari care apara smecherasi bugetari

Email Imprimare

Va mai amintiti cum tot felul de neterminati din Primaria Craiova cereau in strada eliberarea banditului lor? Saracul primar, cum era el urmarit de aia rai si borfasul de la PDL, cum intra el nevinovat la retinere! Ca si cum nu ajungeau episoadele cu primari si cu alti borfasi bugetari, presa nationala citeaza recent cum membrii consiliului de administratie a UMF Iasi sunt revoltati de actiunea DNA impotriva acuzatei de luare de mita. Bugetarii se aliaza si aici cu nesimtire, iar crescatorii de doctori pe foarte multi bani si mai bine de locuri cu taxa stiu ei mai bine cum e cu tara, cu justitia, cu dreptul, cu probele, de parca aici e vorba de luat plic de la bolnavi de la un doctoras de nimic, nu de mita direct, la conducere, de la familia unui ins care plateste vreo 5.000 de euro, anual, taxa, ca student strain.
Daca vreti sa spargeti capul, figurativ, desigur, celor din conducerilor UMF, faceti un denunt frumos la Consiliul concurentei, pentru cartelul de 8.000 de lei anul universitar. Smecherasii din conducerile universitatile de stat s-au intalnit si au stabilit o suma fixa. Ca idee, cu un an inainte, anul universitar era aproape la jumatate, la 4.500 de lei! Cine le-a permit hotomanilor sa incalce legea, cu cartelul, si cum de castiga snapanii de la UMF-uri mai mult ca presedintele Romaniei sau ministrul de resort? Atentie, la UMF, un bugetar umfla peste 200.000 de lei anual, ca rector, decan, prorector, la rubrica venit anual incasat, iar madam asta cu mita a completat ultima declaratie de avere cu peste 210.000 de lei venit anual incasat, adica doar vreo 200 de pensii de fraier care nu a fost rector. Nu e rau pentru un bugetar amarat si de provincie, nu? Iar daca mai mentionam ca un neterminat  de universitate si cercetat ANI cerea, acum cateva luni, legalizarea spagii si scutirea de impozite a salariilor medicilor si ca mai multi rectori de UMF au facut golanii cu banii publici cu firmele lor si ale scursurilor din conducere, aveti imaginea exacta a unor banditi aciuati la UMF-uri si la furat banii publici. Mens sana in corpore… barosano! (Florentin Deac, Foto: freeimages.com)

Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.