Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Black friday, blue monday!

Black friday, blue monday!

Email Imprimare

S-au gasit niste domni psihologi sa faca… ce altceva, decat sa ne studieze si au concluzionat ca a treia zi de luni din ianuarie ar fi cea mai deprimanta zi din an, motiv pentru care ne scuza, macar azi, pentru consumul crescut de carbohidrati, indeosebi cei adusi de ciocolata. Multa, cu de toate si cat se poate… Daca as fi stiut ca va urma ziua asta scuzabila la fix doua saptamani de la debutul noii mele stari low-carb, pe romaneste, mai fara zaharel, as fi mutat ziua de debut, evident eternul luni!
Ce vreau sa zic e… ca-i bine din cand in cand sa ni se mai ierte cate-un pacat ori cate-un exces, fie el si d-asta asa dulce. In ce priveste ziua de luni, nu sunt convinsa inca daca depresia arondata n-ar fi un strop de lene sub acoperire. Tolerabila, de-altfel din cand in cand pentru functionarea noastra: e bine cu munca si spor in toate, dar si un pic de mai usurel ajuta, macar sus, la mansarda, unde ni se imbratiseaza dendritele! (Laura Nuta, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.