Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Distractie in Parcul Aventura din Bacau

Distractie in Parcul Aventura din Bacau

Email Imprimare

Inlocuiti facebook-ul, televizorul si calculatorul cu activitati in natura! Daca, in urma cu 5 ani, in Romania existau doar doua mari parcuri de aventura, in prezent, numarul acestora depaseste 15. Daca te afli in Bacau sau imprejurimi, ia-ti curajul cu tine si vino cu copiii in Parcul Aventura din Magura! Este singurul parc de distractii tematic din judetul Bacau si printre putinele din Moldova. Se afla la 15 kilometri de Bacau, spre Onesti. Trei ore de adrenalina, distractie si miscare, prin copaci, pe sarme sau cu tiroliana.

Doua hectare de padure transformate in parc de distractie familial. Aer curat si trasee de dificultati diferite, pentru cei mai micuti, dar si pentru cei mai curajosi dintre cei mari. Incepe gradual, de la traseele mai putin dificile la cele care sunt o adevarata provocare fizica! Experienta nu este necesara, veti primi echipamentul de siguranta personala si instructiunile de la personalul parcului. Pentru cei mai mici exista si un spatiu de joaca in imediata apropiere. Joaca in aer liber este distractia preferata a copiilor.
Experimenteaza senzatii tari cu familia si prietenii! Condimenteaza-ti viata cu putina aventura! Vei uita de griji si probleme! (Oana-Nicoleta Rosu)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.