Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata De Sambata Mortilor

De Sambata Mortilor

Email Imprimare

Maine este 1 noiembrie, Ziua Mortilor, o zi in care cei care avem persoane dragi decedate ne deplasam la cimitir cu lumanari si flori. Aceasta zi se mai numeste "luminatie''. De la primele ore ale diminetii, mergem cu mic, cu mare in cimitire pentru a ne cinsti rudele decedate. Cele mai populare flori duse acolo sunt crizantemele, nu degeaba spun multi ca este floarea mortii, caci este chiar sezonul lor, si sunt asa de rezistente la temperaturi joase de exterior, incat sunt perfecte pentru a fi duse la cimitir.
Ziua de 1 noiembrie este o zi trista, o zi in care ne dam seama ca puteam face mai mult pentru cei dragi, atunci cand erau in viata. Acum nu ne ramane decat sa le aducem un omagiu mergand la cimitir, sa depunea o floare la mormantul lor, sa aprindem o lumanare. Daca nu va e la indemana, mergeti la o biserica, aprindeti o lumanare, spuneti o rugaciune si meditati. Sufletul celor dragi este acolo unde suntem si noi. (Vasile Draghita, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.