Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Trecutul si rolul lui

Trecutul si rolul lui

Email Imprimare

Aseara am visat persoane din trecutul meu. M-am trezit si mi-am pus o intrebare: Ce rol are trecutul in viata de zi cu zi? Mi se pare totusi ciudat sa visez persoane din trecut care mi-au marcat viata intr-un mod neplacut. Persoane care au gresit fata de mine. Persoane care m-au ranit. Timpul nu-l poti da inapoi, iar faptele nu se pot schimba. Trecutul ramane acelasi. Este punctul de unde ai plecat si unde nu vrei sa mai ajungi.

Am invatat din greseli, din greselile trecutului. Si asta e un pas in fata pentru ca am invatat o noua lectie pe care sa n-o repet in trecut. Sa nu am incredere totala in cine nu trebuie, cum sa identific persoana de langa mine... Sa ma bucur de persoana/persoanele de langa mine din prezent, caci ele imi fac viata mai frumoasa. Persoanele din viata mea, din prezent sunt cele ce merita sa fie alaturi de mine. Cei din trecut, doar umplutura. Si totusi ne mai intoarcem in trecut prin vise. Nu stiu ce o fi insemnand si asta. Subconstientul nostru lucreaza chiar si cand noi dormim. Asta sa fie oare raspunsul? (Melinda Draghita, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.