Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Albumele foto - locul unde amintirile prind viata

Albumele foto - locul unde amintirile prind viata

Email Imprimare

Facand curatenie prin casa, am dat de niste albume de poze. Le-am luat, le-am sters de praf si m-am asezat pe pat ca sa le rasfoiesc. Poze vechi, prieteni vechi, momente de care uitasem au inviat prin acele poze, sentimente de dor, fluturi in stomac si multa emotie, pe toate le-am retrait intr-o clipa. Atatea momente importante capturate in poze, atatia oameni dragi noua pe care nu i-am mai vazut de mult, si unii nici nu mai sunt printre noi, doar in poze ii mai regasim. Si-am rasfoit in continuare pagina cu pagina.

La un moment dat parca simteam nevoia de o pauza, am lasat albumul din mana pentru un moment si m-a apucat nostalgia... dorul de vremurile ce au trecut. Noroc cu albumele foto, ca au mai trezit amintirile din noi. Va recomand cu mare drag, desi acum cand tehnologia a avansat oamenii isi pastreaza amintirile pe telefon, tablete, stick-uri... nu vreau sa fiu de moda veche, dar va recomand sa faceti un album cu poze. O sa vedeti peste ani si ani, cand il veti  gasi aruncat undeva intr-un sertar si il veti rasfoi, cat de fericiti veti fi. (Maria Gherghely, Foto: www.freeimages.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.