Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Clubul Copiilor Rasnov, meritul cizelarii generatiilor de maine

Clubul Copiilor Rasnov, meritul cizelarii generatiilor de maine

Email Imprimare

Aflat in trecere catre zona montana limitrofa orasului Rasnov din judetul Brasov, m-am oprit impreuna cu alti prieteni pentru o scurta vizita la Clubul Copiilor din Rasnov. Am fost foarte mirati sa constatam ca, in 2017, acest gen de activitati inca mai merg in orasele noastre mici si ca, mai mult decat atat, ele continua sa atraga copiii si sa produca, prin maiestria acestora, lucruri creative si minunate. Clubul Copiilor din Rasnov reprezinta o institutie scolară care desfasoara activitati extrascolare, fiind o optiune ideala si benefica pentru timpul liber al scolarilor cu varste cuprinse intre 4 si 19 ani.

Incununarea meritelor copiilor si creatiile de care vorbeam mai sus nu ar fi posibile fara munca desfasurata cu ardoare si multa pasiune inflacarata a cadrelor didactice indrumatoare. Profesori precum doamna Georgiana Pantea sau domnul Nicolae Zobea lucreaza neintrerupt si asiduu cu elevii, dupa programul lor scolar, pentru a le insufleti pasiunile care pe viitor ii vor ghida prin anii vietii.
La Clubul Copiilor, scolarii pasesc cu totii voiosi pe poarta institutiei, cu dorinta reinnoita de succese si impliniri profesionale in viitor. Conducerea clubului se bucura si se mandreste cu dascali care si-au demonstrat valoarea cu fiecare generatie pe care au instruit-o. Clubul Copiilor Rasnov are personalitate juridica distincta, putand astfel sa se administreze singur si fara sa depinda de centrul mare al Palatului Copiilor din Brasov. Acest lucru a fost posibil incepand cu anul scolar 2009-2010 si, am aflat in aceasta vizita, nu s-a realizat deloc usor, ci cu mari greutati si impedimente puse de colegii lor brasoveni, pentru care filiala de atunci reprezenta o buna sursa de profit, realizat din rezultatele meritorii ale copiilor de aici.
Clubul Copiilor din Zarnesti, aflat tot sub administratie rasnoveana, a fost infiintat in anul 1970, iar Clubul Copiilor Rasnov, in anul 1975, ambele sub denumirile de Casa Pionierilor si Soimii Patriei, urmand ca din anul 1990 sa primeasca denumirea de Cluburile Elevilor, iar in prezent Cluburile Copiilor. Clubul Copiilor Rasnov isi desfasoara activitatea in cele doua orase, neavand sedii proprii. La Rasnov, activitatea se desfasoară la parterul Gradinitei nr. 2 din oras, in baza unui contract de comodat cu Primaria orasului Rasnov, iar la Zarnesti, activitatile se desfasoara in toate unitatile scolare din oras.
Va multumim pe aceasta cale, dragi oameni cu suflet bun, care puneti umarul la cladirea generatiilor viitoare de copii rasnoveni, care vor fi negresit incununati cu succes in carierele viitoare, alese in slujba patriei! Speram ca noul an scolar ce sta sa inceapa la club sa va aduca tot atatea premii si distinctii nationale ca si pana acum, corespunzatoare vointei si realitatilor din patria noastra, pornind de la faptul ca noua oranduire din scoli trebuie sa slujeasca cu adevarat viitorul numai dand totul prezentului! (Razvan-Constantin Ciubotaru)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.