Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Alimentatie Sanatoasa Un "avocat" al sanatatii tale: avocado

Un "avocat" al sanatatii tale: avocado

Email Imprimare

Avocado este o sursa importanta de antioxidanti, care protejeaza celulele corpului de efectele provocate de radicalii liberi. Se stie ca radicalii liberi sunt implicati in declansarea bolilor cardiovasculare, a anumitor forme de cancer si a altor afectiuni asociate imbatranirii (boala Parkinson, maladia Alzheimer etc.).
Aztecii erau convinsi ca trebuie sa manance avocado pentru a avea energie si apetit sexual. Efectele sale benefice probate de nutritionisti sunt vizibile in bolile cardiace si in cancere.

Persoanele care mananca frecvent avocado beneficiaza de o capacitate mai mare de absorbtie a carotenoidelor, antioxidanti care sunt solubili doar in grasimi. Nutritionistii recomanda avocado pentru gustul placut, aspectul cremos, pentru continutul important de fibre alimentare – solubile, dar mai ales insolubile –, ceea ce confera multiple avantaje: imbunatatirea tranzitului intestinal, reducerea riscului de cancer de colon si o senzatie rapida de satietate.

Puteti citi continuarea pe: Antena Satelor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.