Totul despre dieta cu morcovi

Imprimare

Esti in cautarea unei diete sanatoase? Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de kilograme! Dieta cu morcovi! Regina intre toate dietele sanatoase. Afla de ce! Morcovul este leguma cu cel mai mare continut de betacaroten, dupa piper, motiv pentru care este des folosit in curele de detoxifiere, dar si in diete, avand ca rezultat reducerea apetitului si inducerea senzatiei de satietate. Mai mult decat atat, consumul de morcov are actiune benefica asupra pielii, vederii si metabolismului, precum si in prevenirea bolilor cardiovasculare, cataractei, cancerului si aterosclerozei. Are un continut scazut de carbohidrati si o varietate de substante nutritive: vitamina A, D, E, K, PP, acid ascorbic, steroli si lecitina, care previn formarea radicalilor liberi in organism.

Continutul sau bogat in iod si fibre contribuie la reducerea stratului adipos, ce are drept consecinta scaderea in greutate. Iata ce presupune aceasta dieta si care poate fi meniul tau, recomandabil pentru o saptamana, pentru cele mai bune rezultate:
Inaintea micului dejun: un pahar cu apa in care ai amestecat o lingurita cu miere de albine si una cu otet de mere. Asteapta o jumatate de ora pana la prima masa a zilei.
Mic dejun: o salata de morcovi cruzi si o ceasca de ceai verde neindulcit. Da prin razatoare 400-500 g de morcovi si amesteca-i cu doua lingurite cu ulei de masline, patrunjel sau marar tocat.
Gustarea de la ora 11.00: un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.
Pranz (ora 14.00): o portie de supa calda de legume (circa 300 grame de morcovi la portie) si la felul doi o portie de legume gatite in abur: rosii, ceapa, telina, dovlecel, legume cu indice caloric scazut si verdeata.
Gustarea de la ora 17.00: un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.
Cina (pana in ora 20.00): o portie de supa calda de legume.

Sursa: Antena Satelor