Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Par deteriorat de soare? Iata 5 sfaturi pentru a-i readuce sanatatea!

Par deteriorat de soare? Iata 5 sfaturi pentru a-i readuce sanatatea!

Email Imprimare

Dupa vacanta de vara, ar trebui sa aratam mult mai bine, mai relaxati, cu tenul mai luminos, poate cu usoare nuante de bronz. Din pacate, ne alegem de foarte multe ori si cu parul ruinat de soare. Iata cateva sfaturi care ajuta parul sa isi recapete sanatatea.
1. Daca, in timp ce va pieptanati, sesizati ca sunt foarte multe fire de par cazute, e nevoie sa il revigorati imediat, folosindu-va de masti cu cheratina sau tratamente intensive. Este important ca ingredientele care se regasesc in masti sa fie hidratante si usor absorbite de catre firul de par. Daca parul este foarte deteriorat, mastile se aplica de mai multe ori pe saptamana.

2. Vara a fost foarte calda, iar parul vostru a devenit foarte uscat, lipsit de stralucire si fara viata? E nevoie sa dati o fuga la coafor si sa va reimprospatati coafura. Nu trebuie sa va para rau sa renuntati la par, amintiti-va ca o coafura foarte bine realizata poate sa va reintinereasca cu 5 ani.
3. Daca nu aveti curajul sa renuntati la podoaba capilara (desi ar trebui sa constientizati ca un par lung, nesanatos, uscat, nu e chiar un motiv de mandrie), e bine sa taiati macar varfurile despicate. E suficient sa taiati 3-4 centimetri ca sa aveti un par fresh, sanatos si elegant.
4. Chiar daca ati utilizat uleiuri protective atunci cand v-ati expus la soare, este bine sa utilizati acum, ca tratamente, uleiurile vegetale, pe toata suprafata parului, dar mai ales pe breton.  Daca aveti breton, este bine sa stiti ca acesta da o nota eleganta sau neglijenta, in functie de felul in care arata. Daca nu este bine ingrijit, aspectul va fi unul inestetic.
5. Reimprospateaza-ti nuanta! O culoare intensa da o nota fresh, de eleganta si de vitalitate. Puteti sa va vopsiti tot parul sau sa va faceti suvite, in functie de preferinte. Toamna aceasta se poarta nuantele caramel sau aramiu pentru blonde sau ciocolatiu pentru brunete. Orice nuanta ati alege, este important sa vi se potriveasca si sa o purtati cu naturalete.

Sursa material: www.donnamoderna.com
Foto: pixabay.com

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.