Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Pentru bebelusi, gama Extracts de la Boots Baby

Pentru bebelusi, gama Extracts de la Boots Baby

Email Imprimare

Specialistii Boots in ingrijirea pielii bebelusilor au realizat o noua gama completa de produse innobilate cu extracte de musetel si Aloe vera, cu miere si vitamina E, pentru a asigura cea mai delicata si mai eficienta ingrijire a pielii micutilor. Produsele sunt toate testate clinic si aprobate de experti pediatri, fiind hipoalergenice, hranind si hidratand pielea, asigurand o curatare delicata fara sa produca lacrimare sau iritatii.

Vitamina E joaca un rol extrem de important pentru stabilizarea membranelor celulare, este un puternic antioxidant, regleaza activitatea enzimatica, jucand un rol esential pentru sanatatea pielii. Mierea, la randul ei, sustine activitatea celulara si circulatia sangelui la nivel epitelial, prezentand si proprietati antibacteriene, hidrateaza, hraneste si tonifica pielea. Musetelul se remarca prin proprietatile lui antiinflamatoare, descongestionante, cicatrizante si emoliente, asigurand si o ingrijire deosebit de eficienta a parului, el reusind sa hidrateze atat pielea, cat si parul. Aloe vera asigura o piele sanatoasa prin indepartarea fungilor, microbilor sau virusilor si, prin repararea leziunilor pielii, contribuie in acelasi timp la hidratarea si tonifierea acesteia cu maxima blandete si eficacitate.
Crema hidratanta de baie cu Aloe vera si vitamina E din gama Extracts de la Boots Baby curata bland pielea delicata fara sa o usuce. Ea asigura hidratarea si catifelarea pielii, lasand-o curata si moale, fiind in acelasi timp extrem de delicata pentru ochi. Pentru curatirea pielii capului avem samponul cu musetel, care curata delicat parul si pielea capului, lasand-o moale, catifelata si curata, si samponul cu miere si vitamina E, care lasa parul moale, stralucitor si descurcat. Lotiunea hidratanta cu musetel si vitamina E si crema hidratanta cu musetel si vitamina E au o formula non-grasa, care se absoarbe usor, hidrateaza si hraneste pielea in profunzime si o lasa catifelata si supla, iar uleiul cu Aloe vera si vitamina E poate fi folosit dupa baie, inclusiv pe pielea capului.
In Romania, produsele Boots Baby se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.

www.sensiblu.com

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.