Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Intalnire speciala cu metoda pedagogica Montessori

Intalnire speciala cu metoda pedagogica Montessori

Email Imprimare

Miercuri, 7 mai, la Gradinita Montessori EDU (Bucuresti, Str. Mantuleasa, nr. 21), intre orele 18.30 si 21.30, va avea loc o prezentare speciala a pedagogiei alternative Montessori, in cadrul evenimentelor organizate de Comunitatea Inovatorilor in Educatie (RestartEdu). In general, aceste intalniri sunt destinate membrilor comunitatii, dar, in masura in care exista persoane interesate din afara sistemului, pot participa in calitate de invitati.
Gazdele acestei intalniri speciale cu pedagogia Montessori vor fi doamna Ligia Stanciu, presedinte al Fundatiei Montessori Romania, doamna Angela Cristescu, manager la gradinita Montessori EDU, precum si doamna Delia Gologan, care ii vor ghida pe cei prezenti in descoperirea sistemului Montessori.

Cele doua specialiste vor incerca sa raspunda la unele intrebari esentiale pe care si le pune oricine doreste sa cunoasca pedagogia Montessori, precum si la orice alte intrebari care vor veni din partea participantilor. Iata cateva din temele abordate: In ce crede acest model? Principiile si valorile”; Ce fac diferit copiii din acest sistem? Metodele; Ce fel de oameni devin cei care parcurg acest model? Rezultatele; Cum se face evaluarea performantei elevilor/studentilor in acest sistem?; Ce competente trebuie sa aiba educatorii din acest model si unde se pot forma ei?; Cum se potriveste acest sistem provocarilor lucrului cu copii cu dizabilitati si cu copii supradotati?.
Intalnirea este impartita in doua parti, cu pauza intre ele, iar confirmarea participarii se face aici: http://doodle.com/mnna7pup35zkyixn.
Pentru ca si noi, cei de la Dacic Cool, sustinem un stil de viata sanatos, in toate aspectele vietii, de la alimentatie pana la educatie, va vom oferi spre degustare, la acest eveniment, unele bunatati naturale. Este vorba despre dulceturile Topoloveana, care sunt un dulce natural, fara zahar si fara conservanti, ideal atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pe langa dulceturile obisnuite, veti avea ocazia sa gustati chiar si unele preparate mai exotice, cum ar fi dulceata de topinambur sau dulceata de catina.
Comunitatea RestartEdu este compusa din antreprenori in educatie alternativa (de la gradinita pana la invatamant superior / lifelong learning), profesori performanti din sistem care utilizeaza metode alternative de predare si care sunt promotorii unor valori "bune", initiatorii unor proiecte educationale si traineri din diverse centre educationale. Mai multe despre aceasta comunitate puteti afla accesand website-ul http://restartedu.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.