Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Pentru parinti: Atelier de pedagogie Montessori

Pentru parinti: Atelier de pedagogie Montessori

Email Imprimare

Asa cum ne-a obisnuit, Fundatia Montessori din Romania organizeaza un nou atelier pentru adulti. In data de 18 iunie, incepand cu ora 19.00, la gradinita Montessori Kids at work din Bucuresti (Str. Ghiozdanului, nr. 6) va avea loc atelierul cu tema Principii ale pedagogiei Montessori in intervalul de varsta 0-6 ani.
Acest atelier se adreseaza adultilor, celor interesati de pedagogia Montessori, dar mai ales parintilor care intentioneaza sa isi inscrie copiii in acest sistem educativ si vor sa afle mai multe despre el. Fundatia Montessori organizeaza ateliere in scopul promovarii metodei Montessori, care devine tot mai cunoscuta si la noi in tara.
Pentru ca discutia despre o educatie sanatoasa sa fie cat mai relaxata, inaintea intalnirii cu specialistii Montessori participantii vor avea ocazia sa deguste magiun de prune Topoloveni si cateva dintre dulceturile Topoloveana, produse romanesti, naturale 100%, delicioase si sanatoase.

Cei care doresc sa participe la atelierul Montessori sunt invitati sa se inscrie prin e-mail, scriind la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, in ordinea confirmarilor. Pretul pentru participarea la atelier este de 60 de lei sau de 30 de lei pentru cei care detin card de membru.
Mai multe informatii puteti gasi pe website-ul organizatiei, montessoriromania.org, sau pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/fundatia.montessoridinromania.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.