Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Ateliere Montessori gratuite la Constanta

Ateliere Montessori gratuite la Constanta

Email Imprimare

In data de 21 iunie, de la ora 18.00, la Gradinita La Nouvelle Generation din Constanta (Str. Sulfinei Nr. 7) s-a desfasurat un eveniment organizat de Fundatia Montessori in cadrul Atelierelor Montessori Gratuite: Ziua Portilor Deschise. Tema a fost Principii ale pedagogiei Montessori pentru intervalul de varsta 0-6 ani.

Cu aceasta ocazie, parintii interesati de aceasta metoda pedagogica au putut afla mai multe despre viziunea care sta la baza sa, despre modul in care se lucreaza cu copiii, despre zonele de activitati si despre materialele pedagogice utilizate. In prima parte, cei inscrisi au participat la ateliere Montessori pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 an si 3 ani si jumatate, iar in partea a doua au avut loc ateliere pentru copiii inzestrati.
Cu aceasta ocazie, Dacic Cool, partener al evenimentelor Montessori, a oferit spre degustare produse alimentare naturale de la Topoloveni. Aceste produse se gasesc si in magazinul online Dacic Cool, un proiect Dacic Cool prin care se sustin produsele si brandurile romanesti.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.