Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Ateliere de pedagogie Montessori la Constanta

Ateliere de pedagogie Montessori la Constanta

Email Imprimare

Fundatia Montessori din Romania organizeaza, intre 25 iulie si 4 august, o serie de Ateliere Montessori la Constanta. Acestea vor avea loc la Gradinita La Nouvelle Generation (Str. Sulfinei, nr. 7), pentru categoriile de varsta 1-3, 5 ani si 3, 5-6 ani. Atelierele sunt organizate in doua module. Modulul 1 este introductiv si pregatitor, abordand aspecte curriculare ale pedagogiei Montessori, cum ar fi limbajul, matematica, viata practica si sensoriala. Acest modul cuprinde serii de cate trei sedinte, la care trebuie sa participe acelasi parinte.

Fiecare sedinta dureaza 50 de minute. Prima sedinta are loc in ziua de 25 iulie, intre orele 16.00 si 20.00, a doua in 26 iulie, intre orele 9.00 si 12.00, iar a treia, tot in 26 iulie, de la ora 16.00. La fiecare serie participa cate cinci copii.
Obiectivul acestui prim modul este sa creasca increderea in sine, sa construiasca autonomia, sa exerseze si sa rafineze motricitatii fine, sa-i pregateasca pe copii pentru citire si scriere, sa formeze o gandire logica, sa invete respectarea regulilor, precum si asumarea limitelor si libertatilor.
Modulul 2 cuprinde o serie de opt sedinte a cate 100 de minute. Acesta se va desfasura in perioada 27 iulie -4 august, intre orele 16.00-17.40. Pe langa arii curriculare ale metodei Montessori, modulul consta si in activitati de tip arta & mestesuguri (art & kraft).
De asemenea, va exista si un atelier pentru adulti, in data de 1 august, de la ora 19.00. Acesta va avea tema Principii ale pedagogiei Montessori pentru varsta 0-6 ani; Pedeapsa si recompensa.
Pe langa aceste ateliere, va avea loc, in premiera pentru Romania, un curs de invatare a limbii engleze prin muzica, joc si miscare pentru parinti si copii. Programul Learn with Music, special adus din Statele Unite ale Americii, va avea prima sedinta duminica, 27 iulie, intre orele 11.00 si 13.00. Parintii vor participa in mod activ la clasa, cantand si invatand sa foloseasca instrumentele muzicale alaturi de copii. Instrumentele muzicale utilizate sunt create special pentru copii, fiind adaptate ca dimensiuni.
La Learn with Music, copiii sunt impartiti pe grupe de varsta (Bunnies si 1-3 ani), iar profesorii sunt indrumatori specializati, instruiti in teoria muzicii, care vorbesc engleza fluent.
Pe parcursul desfasurarii acestor ateliere, parintii si copiii din Constanta care vor participa vor avea ocazia sa deguste cateva dulceturi Topoloveana. Acestea sunt 100% naturale, nu contin zahar, nici conservanti, fiind un dulce natural foarte potrivit pentru orice varsta, chiar si pentru cei mai mici dintre copii. Sunt obtinute din fructe de cea mai buna calitate si sunt preparate dupa retete traditionale.
Dacic Cool este partener al acestor evenimente. (Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.