Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Workshop: Cum sa ne intelegem mai bine copilul

Workshop: Cum sa ne intelegem mai bine copilul

Email Imprimare

Zilele trecute a avut loc un workshop pentru mame si viitoare mame, sustinut de psihoterapeutul Constantin Cornea la Clinica Psievolution (Str. Soldat Neagu Florea Nr. 7, Bucuresti). Tema acestei intalniri a fost Despre copii: parenting, plan de viata si comunicare intre frati.
Parintii sunt cei care interactioneaza cel mai mult cu copilul mic si au un rol determinant in formarea si dezvoltarea armonioasa a identitatii si personalitatii acestuia.

Cu o experienta vasta, de peste 15 ani, in psihoterapie, training si coaching, psihoterapeutul Constantin Cornea a ales, de data aceasta, o metoda noua pentru a vorbi despre parinti si copii, si anume brainstorming-ul. Astfel, intalnirea a devenit mult mai dinamica si interesanta, fiind interactiva si implicandu-i mai mult pe participanti.
Au fost abordate subiecte de mare interes pentru mamele cu copii mici si pentru viitoarele mame, precum Temperamentul copilului, inteligenta, dezvoltare, abilitati in functie de varsta, Reguli, norme, valori in cuplu, Plan de viata, viziune si abilitati, Comunicare intre frati, reguli, comportamentul parintilor, program.
Participantele la workshop au avut ocazia sa deguste si cateva produse naturale si sanatoase oferite de renumita companie Sonimpex, respectiv Magiun de prune Topoloveni si dulceturi Topoloveana. Acestea nu contin zahar, nici conservanti sau alti aditivi alimentari, sunt preparate dupa retete traditionale si pot fi consumate de oricine, chiar si de copiii care incep diversificarea, la varsta de 6 luni. O viata de familie sanatoasa presupune, printre altele, si o alimentatie sanatoasa!
Dacic Cool a fost partener al acestui workshop.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.