Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Invitatie la un nou atelier Montessori

Invitatie la un nou atelier Montessori

Email Imprimare

Perioada vacantelor a trecut, astfel ca reincepem toate activitatile legate de educatie. Fundatia Montessori din Romania isi reia seria de ateliere pentru parinti, organizand la Constanta, in data de 5 septembrie, de la ora 19.00, intalnirea cu tema Principii ale pedagogiei Montessori. Construirea increderii in sine a copilului si notiuni despre lucrul cu materialele Montessori.
Cei interesati in aceasta metoda pedagogica, respectiv parintii care doresc sa isi indrume copiii catre o unitate de invatamant de tip Montessori, sunt invitati sa descopere atat principiile teoretice care stau la baza ei, cat si elemente practice ale lucrului pedagogului cu copiii. De asemenea, vor putea cunoaste mai bine materialele pedagogice Montessori, care sunt gandite special pentru diferitele varste ale copiilor.

Uneori, parintii care abia interactioneaza cu sistemul Montessori si vad o clasa de copii isi spun: Copilul meu n-o sa se integreze in acest grup. El nu poate face toate lucrurile pe care le fac acesti copii, nu se comporta ca ei. Ei trebuie insa sa stie ca, chiar daca fiecare copil se dezvolta in ritmul sau propriu, orice copil isi poate dezvolta increderea in sine de la o varsta foarte frageda. Dar de ce este atat de importanta aceasta incredere in sine? Pentru ca studiile de specialitate au demonstrat ca acei copii a caror independenta este sustinuta, sprijinita de adultii din jur, se simt mai in masura sa indrazneasca, sa accepte provocarile vietii. De asemenea, ei au un simt mai pronuntat al valorii proprii si tind sa aiba o mai mare motivatie pentru a invata.
Participantii la atelierul Montessori de la Constanta vor avea prilejul sa deguste cateva dintre cele mai sanatoase dulceturi naturale produse in Romania de catre renumita fabrica de la Topoloveni. Caci un dulce sanatos se potriveste de minune cu un sistem educativ sanatos!
Inscrierile se pot face scriind pe adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul Fundatiei, www.montessoriromania.org.
Dacic Cool este partener al evenimentului Montessori de la Constanta.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.