Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Evenimentele Montessori ale lunii noiembrie

Evenimentele Montessori ale lunii noiembrie

Email Imprimare

Fundatia Montessori are programate pentru perioada imediat urmatoare cateva evenimente importante.
In data de 5 noiembrie, de la ora 18.30, la sediul din str. Mantuleasa nr. 21, Bucuresti, va avea loc un atelier Montessori dedicat educatiei pentru nivelul 6-12 ani. Persoanele interesate se pot inscrie, in limita locurilor disponibile. Pretul este de 60 de lei sau 30 de lei pentru membrii Fundatiei Montessori din Romania (80 lei/an).
Persoanele inscrise in cadrul centrului Montessori beneficiaza de gratuitate. Inscriere si detalii la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

In 29 noiembrie va avea loc mult asteptata inaugurarea oficiala a centrului educational al fundatiei, si anume Centrul Montessori pentru Excelenta, din str. Mantuleasa nr. 21. Activitatea oficiala a acestui centru incepe in data de 17 noiembrie.
In 29 noiembrie, la Centrul Montessori se va desfasura Ziua Portilor Deschise. Cu aceasta ocazie, parintii si copiii lor, precum si toti cei interesati vor putea vizita centrul, intre orele 10.00 – 12.00 si 16.00 – 18.00.
In cadrul Centrului Montessori pentru Excelenta, va functiona primul afterschool Montessori, care are acum o PROMOTIE valabila pana pe 15 noiembrie: 1.000 lei (in loc de 1.150 lei) pentru program scurt (13.00 – 18.00) sau 1.100 lei (in loc de 1.250 lei) pentru program lung (13.00 – 19.00, cu masa inclusa).
Afterschoolul este destinat copiilor cu varste de 5, 6 ani. Scopul activitatilor desfasurate aici este de a-i pregati pe copiii care sunt inscrisi la o scoala traditionala pentru a urma o scoala Montessori, dar si invatarea principiilor si a metodei Montessori in paralel cu metoda traditionala.
Curriculumul acestui afterschool de la Centrul Montessori este alcatuit din activitati pedagogice fundamentale corespunzatoare perioadei sensibile de copilarie timpurie si copilarie; invatarea a patru limbi straine cu vorbitori nativi: engleza, germana, spaniola, franceza; educatie muzicala si un instrument la alegere: pian, vioara, chitara.
In data de 7 decembrie va avea loc traditionatul, de-acum, Spectacol de Craciun organizat de Fundatia Montessori. Copiii de la gradinite si scoli Montessori vor urca pe scena pentru a-si incanta auditoriul cu cantece de sarbatori. Sunt invitati copiii, parintii si bunicii!
Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul Fundatiei, www.montessoriromania.org.
Dacic Cool este partener al tuturor acestor evenimente.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.