Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Gradinita Plusica si-a deschis portile cu o prezentare de moda pentru copii

Gradinita Plusica si-a deschis portile cu o prezentare de moda pentru copii

Email Imprimare

Sambata, 5 septembrie 2015, a avut loc lansarea Gradinitei Plusica, intr-un cadru informal, printr-o prezentare a gradinitei si o prezentare de moda pentru copii. In cadrul evenimentului a fost organizata o intalnire informala cu reprezentantii presei, carora le-au fost prezentate serviciile gradinitei, in timp ce copiii au participat la activitati distractive in locuri de joaca special amenajate in cadrul Gradinitei Plusica. Pe durata evenimentului a fost organizata o prezentare a colectiei de incaltaminte pentru copii cu sprijinul producatorului de incaltaminte pentru copii Tino SA, in timp ce compania Hama Romania a pregatit copiii pentru inceperea gradinitei, oferindu-le ghiozdane Step-by-Step, iar masa a fost pregatita cu produse bio de "Ferma noastra". Un alt partener al evenimentului este Hyllan Pharma, care a oferit copiilor produse destinate sustinerii sistemului imunitar si imbunatatirii starii de sanatate.

La eveniment au fost invitati sa participe copiii angajatilor din redactii, insotiti de parinti si bunici, precum si redactori interesati de domeniul modei pentru copii. Vedetele evenimentului au fost copiii jurnalistilor, toate modelele de incaltaminte fiind prezentate de mici "manechine", fete si baieti, cu varsta intre 1,5 si 8 ani.
Ne bucura faptul ca un numar atat de mare de parinti au decis sa participe la evenimentul de lansare a Gradinitei Plusica, alaturi de copii. Gradinita Plusica si-a deschis portile pentru toti cei care au nevoie de educatie si asigura fiecarui copil conditii pentru cea mai buna, completa si utila dezvoltare personala si profesionala, in parteneriat si cooperare cu actorii sociali, promovand toleranta si valorile morale, culturale si religioase. Ne propunem sa oferim sanse de integrare cu succes in ciclul primar a tuturor copiilor care o frecventeaza, a declarat Iulia Irimia, manager Gradinita Plusica.

Despre Gradinita Plusica
Gradinita Plusica dispune de sali de clasa pentru fiecare grupa in parte, cabinet medical, un grup sanitar pentru adulti, trei grupuri sanitare pentru copii, bucatarie, sala de mese si sala de activitati. Locul de joaca are dotari specifice varstei prescolare si spatii create special pentru a asigura si garanta acestora toate facilitatile necesare (tobogan de diverse marimi, nisipar, balansoar etc.). Gradinita Plusica asigura monitorizarea pediatrica prin colaborarea cu dna doctor Voicu Mariana, iar sanatatea personalului este permanent monitorizata, conform legislatiei in vigoare. Copiii beneficiaza zilnic de consultatia si supravegherea medicala a unei asistente medicale cu specializarea in pediatrie. Gradinita asigura conditii igienico-sanitare pentru mentinerea starii de sanatate a copiilor, iar hrana este proaspata, fiind preparata in bucataria proprie si pregatita la recomandarea medicului nutritionist si a medicului pediatru.
Mai multe detalii gasiti pe www.gradinitaplusica.roComentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.