Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Distractia copilului tau ofera acces la educatie altuia

Distractia copilului tau ofera acces la educatie altuia

Email Imprimare

In fiecare vineri, la locul de joaca Gymboland din Mega Mall, pe langa activitatile cu care deja v-ati obisnuit, Asociatia Lume Buna sustine ateliere creative pentru copii. Parteneriatul dintre Gymboland si Asociatia Lume Buna contribuie atat la bucuria micutilor prezenti vineri de vineri, cat si la sustinerea proiectelor la nivel rural pe care asociatia le deruleaza. In acest spirit, pentru ca are ca principal scop crearea unui univers vesel pentru copii, unde zambetul este cel mai important "accesoriu" si copilaria este traita intens, Gymboland sustine si educatia copiilor din zonele rurale prin sprijinirea acestei initiative: Calatorie educativa in lumea satului, proiect desfasurat de Asociatia Lume Buna.

Implica-te alaturi de Gymboland!
Vino la locul de joaca Gymboland din Mega Mall si, indirect, oferi o sansa in plus altor copii! In fiecare vineri, intre 17:00 si 19:00, timp de doua ore, copilul tau va evada in lumea lui Pogo, unde se va bucura de activitati megacreative si vei contribui indirect la bucuria altor copii.

Despre proiectul Calatorie educativa in lumea satului
Misiunea acestui proiect creat de Asociatia Lume Buna consta in dezvoltarea unor programe educative ca sursa de inspiratie in educatia acestora, avand la baza bucuria activitatilor ludice. Programe gandite cu atentie, orientate spre dezvoltarea potentialului creativ al micutilor si dezvoltarea inteligentei emotionale, vor oferi o noua sansa copiilor cu posibilitati financiare reduse din mediul rural. Proiectul se desfasoara la nivel national, avand un puternic impact in zonele in care activeaza prin implicarea cadrelor didactice care coordoneaza diverse evenimente si ateliere sub indrumarea voluntarilor bine pregatiti si creativi. Aceasta calatorie educativa are in vedere 14 judete, iar beneficiarii acestui proiect sunt peste 3.500 de copii si 50 de profesori.
Cand intri intr-un sat, adevarul il afli de la copii
, spune un vechi proverb. Atunci, impreuna, sa-i ajutam pe acesti copii sa ne spuna un adevar frumos, sa aiba inca un motiv sa zambeasca si sa spere la un viitor mai bun. O lume mai buna incepe cu Gymboland! Fii complice, alaturi de Gymboland si Asociatia Lume Buna, si sustine zambetul unui copil de la sat!

Mai multe detalii gasiti pe gymboland.ro si pe pagina de facebook Lume Buna.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.