Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii 10 motive sa cumperi jucarii din lemn pentru copiii tai

10 motive sa cumperi jucarii din lemn pentru copiii tai

Email Imprimare

1. Nu au varsta! Jucariile de lemn sunt trendy in felul lor si au fost trendy timp de zeci de ani, daca nu chiar sute de ani. Pe vremea bunicilor si strabunicilor nostri procesul de invatare era sustinut de jucariile de lemn, astfel dezvoltand simultan inteligenta, memoria, creativitatea, indemanarea etc.
2. Au rezistenta! Rezistente, fabricate din lemn de calitate, jucariile de lemn sunt greu de stricat, in cel mai rau caz pot fi zgariate. Daca doresti sa investesti in materiale educationale pentru caminul tau, alege materiale care rezista in timp si pot fi folosite de mai multe generatii de copii.

3. Cresc o data cu strumful tau. Cand investesti in jucarii de lemn pentru educatie, investesti in jucarii rezistente, nemuritoare, care "cresc" odata cu strumful tau, adica pot fi utilizate in diferite etape de varsta, cu diferite intrebuintari.
4. Dezvolta imaginatia copilului. Posibilitatile de joaca cu jucariile de lemn sunt atat de multe, incat pot fi folosite de catre copii de diferite varste si diferite niveluri de dezvoltare. In cazul copiilor mici, jucariile de lemn vor antrena imaginatia si coordonarea prin jocuri simple. Copiii mai mari pot incorpora jucariile de lemn in scenarii de joaca mai complexe antrenand imaginatia in contextul geometriei si al fizicii, ajutandu-i sa rezolve diferite probleme.
5. Dezvolta abilitatile cognitive. Strumful tau isi foloseste imaginatia pentru a crea prin joc scenarii cat mai reale, va incerca sa copieze ceea ce vede in viata de zi cu zi. Cu siguranta, copiii vor gasi o utilitate in jocul lor pentru fiecare jucarie de lemn pe care o au la indemana. Astfel, ei dezvolta o mare parte din abilitatile cognitive pe care le vor folosi in viitor in viata de zi cu zi.
6. Sustin procesul de gandire. Spre deosebire de jucariile clasice care redau sunete, jucariile de lemn ofera copiilor posibilitatea de a-si crea propriile scenarii muzicale. Acestia pot imita voci, efecte sonore sau alarme creandu-si propriile interpretari ale lumii sonore.
7. Incurajeaza socializarea. Datorita complexitatii lor, jucariile din lemn pot sa influenteze in mod pozitiv socializarea. Jucariile de lemn starnesc curiozitatea copiilor, dezvolta creativitatea acestora in timpul jocului si fara sa-si dea seama incep sa-si imagineze un joc nou impreuna, socializand.
8. Dezvolta rationamentul copiilor. Jucariile din lemn nu au voci sau parti electronice care sa sugereze copilului o anume utilizare. Copiii isi vor dezvolta propriile rationamente in timpul jocului, folosind si asociind jucariile, dupa dimensiuni, forme sau culoare.
9. Sunt usor de intretinut. Jucariile din lemn sunt usor de curatat, cele mai multe dintre ele avand doar cateva piese si un finisaj bun. Daca un copil le murdareste, pot fi foarte usor curatate sau spalate, astfel incat sa fie pregatite pentru urmatoarea activitate educationala.
10. Sunt mai sigure. Jucariile din lemn nu au margini ascutite si nu se pot sparge in bucati mici, care sa poata fi inghitite de copii.

Despre Strumful Jucaus
Magazinul online Strumful Jucaus a fost creat in noiembrie 2016 de catre Gabriela Culea si ofera imbracaminte pentru copii intre 0 si 24 luni, jucarii educative si inteligente din lemn si fire naturale, jucarii in stil Montessori, jocuri pentru mai multe categorii de varste, accesorii pentru bebelusi, jocuri puzzle.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.