Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Unica Sport Romania sprijina campania TVR "Copii cu greutate"

Unica Sport Romania sprijina campania TVR "Copii cu greutate"

Email Imprimare

Unica Sport Romania sprijina campania Televiziunii Romane "Copii cu greutate" pentru introducerea orelor de nutritie in scoli si combaterea obezitatii infantile. Cu o experienta de 18 ani, Unica Sport promoveaza un mod de viata sanatos in randul femeilor din Republica Moldova, iar din 2016, si din Romania. Exemplul femeilor si al mamelor pentru copiii lor este crucial pentru sanatatea viitoarelor generatii de romani, iar puterea exemplului este cea mai buna forma de educatie.

O femeie sanatoasa este pilonul unei familii puternice, cu un viitor frumos in fata, un exemplu pentru cei din jur. Iar asta o face responsabila atat de propria viata si sanatate, cat si de viitorul acestui neam, spune Adela Diaconu, director de Comunicare Unica Sport Romania.
In ultimii aproape 20 de ani, peste 70.000 de femei din Moldova au fost ajutate sa devina mai sanatoase si mai suple, beneficiind de serviciile de remodelare corporala si slabit sanatos.
Anul trecut am trecut Prutul cu experienta Unica Sport de 18 ani si ne dorim s-o folosim in beneficiul tuturor romanilor. Pentru ca obezitatea este o problema majora a generatiilor si a timpurilor noastre. Iar metodele de slabire Unica Sport se bazeaza pe rezultate pe termen lung, datorita efortului fizic dozat si a nutritiei sanatoase. Femeile din Moldova au dat jos peste 700.000 kg in salile Unica Sport de la Chisinau in cei aproape 20 de ani de activitate, iar acum acest lucru este posibil si la Bucuresti, spune Galina Tomas, fondatoare Unica, doctor in stiinte medicale.
Miile de istorii de succes ale celor mai curajoase femei din Republica Moldova care si-au schimbat viata, schimbandu-si obiceiurile alimentare si atitudinea fata de rolul miscarii pentru sanatatea noastra, ar putea servi drept exemplu de urmat si pentru alte mii de femei din Romania si copiii lor. Aici, la Bucuresti, avem deja sute de femei care au testat metoda noastra si au adoptat valorile Unica Sport. Tocmai de aceea ne alaturam cu drag campaniei Televiziunii Romane «Copii cu greutate» si sustinem cu mare implicare aceasta frumoasa initiativa de a introduce ore de nutritie in scolile din Romania, in incercarea de a proteja viitoarele generatii de romani de efectele acestui fenomen vicios al erei informationale – obezitatea infantila, mai spune Adela Diaconu, director de comunicare Unica Sport Romania.

5 motive sa continui sa faci miscare si sport

Daca e sa pornim de la o abordate pozitivista a tot ce se intampla in viata noastra, ar trebui sa cautam mereu acele momente motivationale care ne fac mai deschisi spre o dezvoltare continua. De aceea, ajunge sa cauti motive ca sa amani antrenamentele sau sa-ti schimbi obiceiurile alimentare. Mai bine gaseste-le pe acelea care te motiveaza sa fii activa si in permanenta miscare, deci dezvoltare!
1. Mai bine mergi inainte cu pasi mici si cu mici progrese, decat sa stagnezi! Imagineaza-ti ca astazi faci primul antrenament si vei continua sa frecventezi sala cu regularitate. Cum vei arata peste un an? Cu fiecare ora de sport, te vei apropia tot mai mult de silueta mult-ravnita! Iar asta iti aduce si acea doza de energie de care ai nevoie pentru evolutia ta continua.
2. Azi obosesti, maine te bucuri! E usor la antrenament? NU. Dar merita efortul? SIGUR. Cea mai placuta senzatie este satisfactia pe care o ai dupa cele 60 de minute de exercitii fizice. In loc sa te tolanesti pe canapea, tu ai decis sa investesti in corpul si sanatatea ta.
3. Mananci mai inteligent! La efortul depus la sala si oboseala de la antrenamente, nu vei fi deloc tentata sa mananci nepotrivit. Atunci cand faci sport, esti mult mai disciplinata si alegi cu atentie maxima ceea ce mananci.
4. Esti mai satisfacuta de viata si mai energica! Iti recomand sa testezi o dieta eficienta si foarte benefica pentru corp si minte – dieta Bunei Dispozitii. Prin miscare, nivelul de cortizol – hormonul care provoca stresul, scade, iar cel al endorfinei si serotoninei, care ne aduce starea de bine si fericire, creste.
5. Creste-ti calitatea vietii, pentru ca miscarea te propulseaza inainte! Pe langa faptul ca vei avea un corp de invidiat si vei arata bine, trebuie sa stii ca Miscarea este viata. Sportul iti reduce riscul aparitiei osteoporozei, artrozei, afectiunilor de inima, al diverselor forme de cancer si a doua tipuri de diabet zaharat, dar previne si problemele legate de tensiunea arteriala. Sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii ale sportului pentru sanatatea noastra fizica. Dar miscarea este vitala si pentru succesul din viata noastra, pentru ca genereaza energia de care avem nevoie pentru a realiza ceea ce ne dorim!

Despre Unica Sport
Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis in Republica Moldova in 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport, dintre care una in Bucuresti, lansata in septembrie 2016.
Pretul abonamentelor de grup la Unica Sport Romania incepe de la 150 lei/luna si cuprinde: intrari nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dusuri cu apa calda, uscatoare de par, accesorii sportive. Suplimentar, abonatii pot opta pentru sedinte cu nutritionistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, sedinte private de fitness, masaj, yoga, epilare cu zahar.
In cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate sa devina mai sanatoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporala si slabit sanatos. In salile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slabire Unica Sport se bazeaza pe rezultate pe termen lung si conservarea tineretii corpului femeii datorita metodei proprii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul Unica Sport si www.facebook.com/unicasportromania.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.