Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Haideti, cu mic, cu mare, sa facem scoala sclipitoare!

Haideti, cu mic, cu mare, sa facem scoala sclipitoare!

Email Imprimare

Necesarul de produse de curatenie pentru un an intreg! Asta garanteaza brandul Asevi institutiei de invatamant castigatoare. Pons Quimicas, care a creat produsele Asevi, are sediul in inima Spaniei si de peste 50 de ani e devotat productiei si perfectionarii continue a solutiilor pentru curatenie si improspatare atat a tesaturilor, cat si a locuintelor. Acum 22 de ani, produsele Asevi au venit si in Romania, prin Pons RO Prodcom - importator, producator si distribuitor de detergenti si produse de curatenie - fiind folosite cu loialitate atat de catre gospodinele care isi doresc curatenia perfecta pentru casa si rufele lor, cat si de companiile care vor solutii complete profesionale pentru curatarea materialelor textile, a pardoselilor sau a spatiilor sanitare.

Si, pentru ca echipei Pons ii plac provocarile si nu rateaza nici o ocazie de a dovedi ca produsele Asevi pot castiga orice batalie impotriva murdariei, lanseaza pentru prima oara in Romania o actiune de Corporate Social Responsability dedicata tuturor elevilor din scoli si licee. Actiunea lansata se desfasoara sub forma unui concurs menit sa ajute tinerii elevi sa inteleaga cat de importanta este curatenia pentru sanatatea si dezvoltarea lor personala. Orice scoala sau liceu din Romania se poate inscrie in acest concurs. Iar mecanismul este simplu: cea mai curata sala de clasa/baie castiga cele mai eficiente produse devotate curateniei pentru un an intreg.
Elevii scolilor sau liceelor cu spirit de competitie se pot inscrie pe pagina de Facebook Asevi postand o poza cu sala de clasa sau cu scoala si mentionand ca isi doresc sa participe la concursul Cea mai curata clasa/baie. Cu putina ambitie si inca un strop de perseverenta, elevii pot invata cat de mult conteaza ca spatiul dedicat studiului/ igienei personale sa fie unul in permanenta curat si improspatat. Si, in plus, competitivitatea in actiunile educative este una extrem de importanta pentru parcursul lor in viata.
Scoala care va fi votata castigatoare pe 18 decembrie 2017 va primi drept rasplata din partea Pons Ro Prodcom produse pentru curatenie suficiente pentru un an intreg. Asadar, haideti, cu mic, cu mare, sa va transformati scoala intr-una castigatoare!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.