Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Ochelari gratis pentru copii in Bucuresti

Ochelari gratis pentru copii in Bucuresti

Email Imprimare

In perioada 2020-2021 Lent Optik este partener afiliat al proiectului CLAR – pentru COPII derulat de ASSMB si Primaria Municipiului Bucureşti, contribuind cu rame si lentile la confectionarea ochelarilor de vedere pentru beneficiarii proiectului. Campania sociala a fost lansata pe 18 mai de catre Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, si ofera un sprijin financiar de 500 de lei pentru 4.000 de copii cu varsta de pana la 17 ani si domiciliul in Bucuresti.

Inscrierile beneficiarilor au inceput pe 18 mai si se desfasoara online, pe site-ul dedicat proiectului - clar.assmb.ro (la Sectiunea inscriere in proiect). Pentru a beneficia de serviciile oferite de cabinetele Lent Optik, beneficiarii trebuie sa selecteze din formularul de inscriere unul dintre cabinetele Lent Optik Bucuresti: Cabinet Drumul Taberei, Strada 1 Mai nr 15 , bloc C3 , parter sector 6 (la intersectia dintre strazile 1 Mai si Sibiu); Cabinet Berceni, Soseaua Giurgiului nr. 118 bloc 12, parter (vizavi de piata Progresul).
Ne-am alaturat proiectului CLAR – pentru copii din dorinta de a veni in sprijinul parintilor in aceasta perioada dificila pentru fiecare dintre noi. Cele doua cabinete Lent Optik implicate in proiect sunt situate in cartiere mari din Bucuresti, usor accesibile, oferind posibilitatea de a achizitiona ochelari si rame gratis in cadrul proiectului tuturor parintilor din Bucuresti, indiferent de sectorul in care locuiesc. Folosim o aparatura performanta cu care putem sa diagnosticam multe probleme patologice, iar in cazul problemelor mai grave ii directionam pe pacienti spre centrele de oftalmologie. Pentru a putea beneficia de sprijinul financiar oferit de Primaria Bucuresti este suficient ca solicitantii sa completeze formularul de inscriere de pe site-ul ASSMB si sa respecte conditiile proiectului, a declarat Marian Stoican, manager Lent Optik.

Despre proiectul CLAR – pentru COPII
Proiectul social este desfasurat in perioada 2020-2021, incepand cu 18 mai 2020, de catre Primaria Bucuresti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti. Cabinetele Lent Optik sunt unitati afiliate ale proiectului, iar beneficiarii campaniei sunt copiii cu varsta de pana la 17 ani, cu domiciliul stabil sau viza de resedinta in municipiul Bucuresti, obtinuta cu cel putin 6 luni inainte de depunerea cererii de aplicare in cadrul proiectului. Totodata, pentru inscrierea in program, solicitantii trebuie sa aiba recomandare medicala de la oftalmolog.

Despre Lent Optik
Lent Optik cuprinde o echipa de specialisti in executarea de ochelari pentru vedere, consultatii oftalmologice, eliberari retete, determinarea dioptriilor, ochelari de soare, ochelari de calculator, accesorii si reparatii specifice. Toate produsele si serviciile companiei sunt controlate si evaluate dupa un plan bine stabilit anterior.
In perioada 2012-2019, Lent Optik a derulat mai multe campanii sociale oferind consultatii oftalmologice gratuite locuitorilor din sute de localitati din toate zonele tarii. in urma investigatiilor din cadrul campaniilor, participantii au primit recomandari si retete specifice catre centrele de oftalmologie pentru corectarea problemelor mai grave.
Contact: telefon: 0743 678 100/0733 316 232 / 0730 519 593; email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; website: www.lent-optik.ro
Mai multe detalii gasiti pe clar.assmb.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.