Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Redigest, un remediu natural de exceptie

Redigest, un remediu natural de exceptie

Email Imprimare

Din cauza stresului si a hranei tot mai nesanatoase, omul modern este confruntat tot mai des cu disfunctii digestive si hepatice care devin pe zi ce trece mai greu de suportat. Nu sunt putine cazurile in care chiar si medicamentele de ultima generatie sau tratamente mai sofisticate derulate in clinici de specialitate nu reusesc sa inlature aceste stari de disconfort care iti transforma viata intr-un chin. Iata insa ca atunci cand seriozitatea si competenta cercetatorului isi dau mana cu intelepciunea populara se pot produce adevarate minuni.

Colectivul de cercetare de la Hofigal, onorat nu cu putine premii internationale, ne-a oferit, printre nenumarate alte produse de exceptie, si un remediu natural realizat din pulbere de fruct de armurariu si cuticula de pipota de pui, numit Redigest. Eficacitatea lui este demonstrata astazi deja printr-o impresionanta experienta clinica. Daca armurariul este una dintre cele mai utilizate plante medicinale din lume, utilizarea cuticulei de pipota de pui era mult mai putin raspandita.
Intamplarea a facut ca in 1992, dupa ce domnul inginer Stefan Manea, directorul general al firmei Hofigal, suferind de dischinezie, gastrita, ulcer si hiperaciditate, nu a reusit sa-si amelioreze starea nici in urma mai multor internari in cele mai reputate clinici, sa afle despre o metoda din Ardeal, de utilizare a cuticulei de pipota. In urma rezultatelor spectaculoase au inceput cercetarile de laborator care au condus la nasterea Redigestului.
Prima dificultate a constat in inlaturarea florei microbiene fara a afecta compozitia naturala a cuticulei. Aceasta contine cantitati importante de microelemente, Mg, Ca, Fe, Cu, Cr si Zn. Nu lipsesc insa nici enzimele, fiind prezente practic toate enzimele implicate in procesul de digestie, proteine, aminoacizi liberi, dar si legati, proteazele acide avand o activitate enzimatica direct proportionala cu tirozina. Cercetarile au condus la un procedeu ce permite cresterea de zece ori a tirozinei, produsul devenind astfel mult mai eficace decat orice preparat de pe piata. In plus, cuticula de pipota de pui a fost asociata cu armurariul. A rezultat un efect sinergetic care asigura calitatile de exceptie ale Redigestului.
In afara studiilor intreprinse in Romania, armuraiul si-a demonstrat calitatile in nenumarate studii intreprinse in Germania, Austria, Italia sau Statele Unite, el reprezentand unul dintre cele mai puternice remedii impotriva afectiunilor hepatice, fiind in acelasi timp un antitoxic redutabil, cu efecte clar demonstrate, atat in cazul intoxicatiilor cu gaze industriale, metale grele, cat si in cazul ciupercilor toxice.
Studii efectuate in Statele Unite au demonstrat ca flavonoidele continute in semintele de armurariu favorizeaza regenerarea celulelor hepatice si maresc capacitatea organismului si, in particular, a ficatului de a se apara de infectii, armurariul fiind recomandat atat in hepatita A, cat si in cea B si C, fiind favorizata activitatea celulelor hepatice si contracarat procesul de acumulare a toxinelor in ficat, fiind stimulata eliminarea compusilor toxici din celulele hepatice. In Germania, armurariul a primit avizul pentru a fi folosit impotriva cirozei, el reprezentand un foarte bun stimulent al activitatii hepatice, impidicand fibrozarea ficatului si ajutand la regenerarea sa. Diversele studii au demonstrat, de asemenea, efectele benefice in cazul dischineziei biliare si a litiazei, avand un efect de stimulare a productiei de bila si favorizand eliberarea acesteia. In plus, impiedica acumularea calculilor la nivelul vezicii biliare si diminueaza starile inflamatorii. Multe studii au evidentiat insa si actiunea anticancerigena a armuraiului, atat de prevenire, cat si de tratare. Acestea privesc in special cancerul hepatic si pe cel de prostata. In plus, este util in combaterea efectelor adverse ale chimioterapiei.
Astfel, prin combinarea celor doua remedii naturale, a rezultat Redigestul care nu este un medicament, ci un produs natural, actionand fara a induce nici un fel de efecte secundare si fara a agresa tesuturile, dar care, prin normalizarea proceselor metabolice naturale, este mai eficient decat majoritatea medicamentelor.
Redigestul este un substituent polienzimatic care asigura aportul necesar de nutrienti si de substante bioactive, prevenind digestia proasta, indigestiile, aciditatea, greata, eructatiile, balonarile, crampele, diareea, constipatiile, alergiile alimentare, disconfortul biliar, durerile hepatice sau pancreatice etc. Protejeaza mucoasa gastrica, inclusiv in cazul administrarii orale de antibiotice, de aspirina sau alte substante ce pot creste aciditatea. Regleaza motilitatea tubului digestiv si a colecistului, are efect litolitic prevenind formarea calculilor biliari si renouterali. In plus, este si hipocolesterolemiant, hipoglicemiant si detoxifiant. Este recomandat in cazul hepatitelor cronice, a ulcerului gastric si duodenal, a gastritelor, duodenitelor, a pancreatitelor, a dischineziei biliare, a litiazei biliare si renale, a indigestiei acute, a alergiilor alimentare si a intoxicatiilor medicamentoase, dar si in cazul parazitozelor intestinale si a urticariilor recurente. Medicii pediatri au semnalat in acelasi timp noi efecte benefice, precum cresterea poftei de mancare, a capacitatii de efort si de concentrare.
Redigest reprezinta astfel un remediu natural, ieftin si sigur, care trateaza si previne majoritatea afectiunilor gastrointestinale si hepatice contribuind la confortul vietii. El intervine exact acolo unde stresul, poluarea si alimentatia de astazi tind sa ne afecteze cel mai grav sanatatea si calitatea vietii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.