Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale 5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa faci o cura cu polen crud

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa faci o cura cu polen crud

Email Imprimare

Nutritionistii si dietologii aduc in discutie, in ultima vreme, un superaliment: polenul crud. Pentru efectele sale benefice asupra sanatatii, din ce in ce mai multi oameni cauta astazi polenul crud. Inainte de a adauga polenul crud in rutina regimului alimentar, este important sa se tina cont de cativa pasi:
1. Detecteaza-ti problemele de sanatate pe care le ai si pentru care vrei sa folosesti ca remediu polenul crud.

2. Informeaza-te din surse specializate asupra dozajului. Fie ca il iei pentru imunitate sau pentru orice alta problema de sanatate, este necesar sa stii cat si cand sa il iei.
3. Alege tipul de polen crud necesar problemei de sanatate pe care doresti sa o rezolvi. Exista polen crud poliflor, dar si polen crud monoflor, de prun, de salcie, de mar, de castan dulce si mur, de iarba neagra etc. Alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine cerintelor organismului tau.
4. Ai grija de unde il cumperi! Informeaza-te asupra produsului pe care il cumperi si asupra conditiilor lui de pastrare! Ca sa nu cumperi produse care nu au nici pe departe beneficiile pe care le are cu adevarat polenul crud. Cumpara-l de la un magazin cu produse naturale care are sector de rece si vezi ca pastreaza polenul in congelator sau comanda-l online. Polenul crud rezista la temperatura camerei 2 saptamani, deci rezista pe durata transportului. Alege inteligent! Nu da banii de pomana! Nu-l cumpara dintr-un magazin care nu il pastreaza in congelator.
5. Daca vrei sa profiti din plin de beneficiile polenului crud, fa o cura de cel putin 7 saptamani!
(Foto: www.pixabay.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.