Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale 5 remedii contra tensiunii arteriale scazute

5 remedii contra tensiunii arteriale scazute

Email Imprimare

Tensiunea scazuta, mai ales dimineata, este o stare intalnita mai mult la femei si se manifesta prin simptome precum slabiciune exagerata, transpiratie rece, ameteli, stari de confuzie, greata sau vedere incetosata. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, valoarea optima a tensiunii arteriale este 12/8 cm-Hg. Daca tensiunea coboara sub 9/6 cm-Hg este considerata hipotensiune. Iata cateva modalitati prin care poti combate hipotensiunea arteriala:
1. Apa. Cel mai adesea, hipotensiunea arteriala este cauzata de un nivel foarte scazut de hidratare. Consumati cat mai multa apa sau alte bauturi care au saruri minerale si evitati alcoolul. Pe fondul deshidratarii se poate instala hipotensiunea si aceasta, la randul sau, netratata, conduce la aparitia altor afectiuni.

2. Rodia. Sucul de rodie este un adevarat izvor de vitamine, avand proprietati astringente, tonice si revigorante. Acest suc tine in frau si colesterolul si sustine activitatea inimii.
3. Sfecla rosie. Hipotensiunea poate fi declansata si pe fondul lipsei unor vitamine, precum vitamina C si E, regasite in cantitati optime in sfecla rosie. Consumati-o sub forma cruda, in salate sau sub forma de suc proaspat. Rezultatele sunt rapide, intrucat vitaminele din sfecla rosie in stare cruda sunt asimilate destul de repede.
4. Drojdia de bere. Contine complexul B, dar si vitamina E si D. Contribuie la reglarea metabolismului, protejeaza sistemul cardio-vascular si pe cel nervos, avand si o actiune de combatere a hipotensiunii arteriale.
5. Laptisorul de matca pur si crud.
Este un excelent revigorant al organismului si are capacitatea de a regla functiile acestuia. Pe langa tensiunea scazuta, laptisorul de matca pur si crud combate si anemia. Acesta echilibreaza functiile organismului, fiind considerat, prin complexitatea structurii sale, un adevarat aliment complet.
Sursa material: www.rimedinonna.com
(Foto: www.pixabay.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.