Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Ceaiul si tinctura Siluetus, de la Faunus Plant

Ceaiul si tinctura Siluetus, de la Faunus Plant

Email Imprimare

Mentinerea siluetei si pastrarea unei greutati corporale optime au devenit - pe buna dreptate - o preocupare tot mai prezenta pentru majoritatea dintre noi. Nu este vorba doar de aspectul estetic, extrem de important si el, ci este vorba inainte de toate de starea noastra de sanatate, atat pentru moment, cat mai ales pentru anii urmatori. Kilogramele in plus ne supun unor riscuri majore de moment, dar in special reprezinta principalul factor favorizant sau chiar cauza a nenumarate afectiuni ce pot aparea odata cu trecerea anilor, iar unele dintre ele ne pot fi fatale sau ne pot reduce drastic calitatea vietii.

Astfel, printre riscurile ce insotesc kilogramele in plus se numara afectiunile cardiovasculare, precum hipertensiunea arteriala, ateroscleroza, cardiopatia ischemica, accidentul vascular cerebral, trombozele venoase profunde, staza limfatica. Nu mai putin grave sunt afectiunile respiratorii, precum cresterea riscului de instalare a astmului bronsic, predispozitia pentru infectii respiratorii, aparitia insuficientei respiratorii, a apneei, a hipoventilatiei, a somnolentei excesive si a oboselii. Dar - in egala masura - apar in mod frecvent dereglarile metabolice precum diabetul zaharat de tip 2, cresterea trigliceridelor, a colesterolului si a acizilor grasi liberi prezenti in circulatie.
Din punct de vedere endocrin, kilogramele in plus aduc cu ele in mod frecvent tulburari ale ciclului menstrual, anovulatie, ovare polichistice sau infertilitate. Nici aparatul digestiv nu este scutit de complicatii, in cazul kilogramelor in plus deseori fiind confruntati cu steatoza hepatica, colecistite si litiaza biliara, dar poate fi afectat si sistemul renal. Si extrem de chinuitoare sunt si afectiunile reumatologice, care insotesc in mod frecvent kilogramele in plus precum osteoartritele, artrozele sau lombalgiile cronice. Deseori pot aparea atat de neplacutele edeme ale membrelor inferioare, micoze, celulita sau hipersudoratia.
Iar daca - Doamne, fereste! - la un moment dat trebuie sa recurgem la o interventie chirurgicala, plagile risca sa se vindece mult mai greu si creste riscul complicatiilor postoperatorii. Kilogramele in plus le gasim de multe ori ca fiind principala cauza pentru multe cazuri de depresie, de scadere a increderii in sine, de aparitie a anorexiei nervoase sau - din contra - a bulimiei. Pentru reducerea kilogramelor in plus sunt recomandate nenumarate cure de slabire, dar majoritatea - chiar daca ne ajuta sa slabim pe moment - atrag dupa sine, odata cu terminarea curei, o crestere si mai accentuata a greutatii, iar aceste variatii repetate de greutate s-au dovedit a fi chiar mult mai periculoase decat in kilogramele excedentare. In plus, ele risca sa afecteze organismul printr-o serie intreaga de dereglari pe care le pot produce. Iata de ce e important sa recurgem la un regim de viata sanatos, la suficienta miscare, la o alimentatie echilibrata si la produse naturale ce ne pot fi de un real folos. Pentru ca este esential sa reusim sa reducem pofta de mancare, sa favorizam arderea grasimilor, sa eliminam excesul de apa din organism, sa asiguram un tranzit renal si intestinal corect. Si - nu in ultimul rand - trebuie sa asiguram o detoxifiere eficienta a intregului organism.
Pentru a reusi sa ne ofere un produs natural, sanatos si eficient, Faunus Plant a recurs la o reteta originala ce imbina efectele terapeutice a nu mai putin de noua plante medicinale. Astfel, a reusit sa ne ofere atat ceaiul, cat si tinctura Siluetus, ambele extrem de eficiente, reprezentand un aliat de neinlocuit pentru scaderea in greutate si mentinerea unei greutati corporale normale. Ele reusesc in acelasi timp sa ne reduca pofta de mancare, sa favorizeze arderea grasimilor, sa ne ajute sa eliminam excesul de apa din organism, sa reducem nivelul colesterolului si sa realizam o detoxifiere sanatoasa a intregului organism.
Aceasta actiune complexa se obtine gratie frunzelor de papadie, Taraxacum officinalis, cu un important efect depurativ, detoxifiant, remineralizant, colagog, calmant si sedativ, frunzele de papadie fiind recomandate in dischinezii biliare, dispepsii, hepatite, litiaza biliara, microlitiaza renala, reumatisme, gastrita si, bineinteles, pentru detoxifiere.
Frunzelor de papadie le sunt asociate florile de soc, Sambucus nigra, folosite ca leac deja din Antichitate, cand se credea ca printre ramurile de soc vietuiesc spiritele. Dar, dincolo de statutul sacru acordat de vechile triburi germanice, socul se distinge prin actiunea lui diuretica si sudorifica datorata flavonoizilor, prin actiunea laxativa, emolienta si prin cea antiseptica datorata uleiului volatil, dar si prin efectul imunostimulator si antiviral, depurativ, laxativ si sudorific, de eliminare a toxinelor din organism, precum si prin cel antinevralgic, fiind recomandat in curele de slabit, in cazul retentiilor hidrice, in afectiuni ale tractului respirator superior, ale aparatului urinar, in nevralgii, reumatism si guta. Din acest adevarat elixir nu putea lipsi nici radacina de Boz, Sambucus ebulus, unul dintre cele mai puternice purgative si detoxifiante din flora noastra, fiind fara egal in curele de slabit, gratie continutului de ulei volatil, rasini, acid tartric, acid malic, saponine si substante amare.
Gratie efectului tonic digestiv, antiinflamator, calmant, antispastic, hemostatic, bactericid, antipruriginos, cicatrizant si imunostimulator ce il recomanda pentru asigurarea functionarii normale a sistemului digestiv, protejarea mucoasei gastrice, reducerea spasmelor si a riscului de contaminare bacteriana la nivelul cailor biliare si a tractului intestinal, un aport important aduce, prin partile lui aeriene, si coada-soricelului, Achillea millefolium, al carei nume stiintific provine de la Ahile, eroul legendar al razboiului troian care folosea coada-soricelului pentru a vindeca ranile soldatilor sai.
Ceaiul si tinctura Siluetus contin in plus si scoarta de crusin, Frangula alnus, recunoscuta pentru capacitatea sa de a vindeca afectiunile gastrointestinale. In plus, scoarta de crusin se remarca prin actiunea sa laxativa, de stimulare a tonusului muscular, provocand contractii in intestinul gros si golirea acestuia. Are proprietati coleretice, colagoge, vermifuge, de stimulare a bilei si de imbunatatire a functiei ficatului si are o importanta actiune de detoxifiere a tractului digestiv si de curatare a bilei si ficatului.
O contributie importanta o aduce si continutul de frunze de frasin, Fraxinus excelsior, cu un puternic efect diuretic, depurativ, sudorific, antiinflamator hemoroidal, cicatrizant, coleretic, colagog, laxativ, antigutos, antireumatic, febrifug, astringent, hipocolesterolemiant. Denumit si "chinina Europei", frasinul are ca efect inclusiv reducerea febrei!
Actiunea diuretica, coleretica, bacteriostatica, antiinflamatoare si sudorifica este sustinuta si de continutul de frunze de mesteacan, Betula pendula, gratie continutului acestora bogat in flavonoide, acizi fenolici, tanini si vitamina C. Din acest ansamblu de plante atat de bine echilibrat, nu putea lipsi nici matasea de porumb cu proprietatile ei astringente, diuretice, antiinflamatoare si tonice, ce o recomanda in cazurile de pielocistite, colecistita, dischinezie biliara, litiaze urinare, guta, reumatism, obezitate, enurezis, hipertensiune arteriala, hepatite cronice.
In plus, Siluetus, atat ceaiul, cat si tinctura, isi completeaza actiunea sinergetica prin continutul de frunze de urzica, Urtica dioica, cu un continut bogat in substante care au valoroase proprietati diuretice, favorizeaza transferul acidului uric din tesuturi in circulatia sanguina si creste eliminarea acidului uric prin urina. In plus, fitoterapia traditionala ne asigura ca urzica are importante proprietati antialergice, hemostatice, astringente antidiaretice, antiinflamatoare, cicatrizante, hipoglicemiante, antianemice si remineralizante.


Datorita actiunii sinergetice a acestor noua plante de exceptie din flora noastra traditionala, ceaiul si tinctura Siluetus, prin reteta originala pusa la punct de Faunus Plant, reusesc nu numai sa ne ajute sa slabim si sa ne detoxifiem sanatos, sa ne mentinem apoi o greutate corecta, dar - in acelasi timp - aceste produse reusesc sa ne sustina organismul si in fata principalelor riscuri la care ne supun kilogramele in plus. Si trebuie sa nu uitam ca aceste riscuri se pastreaza inca o lunga perioada dupa ce am reusit sa slabim!

Mai multe despre Ceaiul si tinctura Siluetus si despre celelalte remedii naturale marca Faunus Plant puteti gasi accesand site-ul faunusplant.ro.

Va invitam sa aflati mai multe despre Ceaiul si tinctura Siluetus si din materialul video urmator, material pe care - daca il urmariti  - veti constata ca veti putea participa si la un concurs cu 5 premii Faunus Plant (5 seturi de ceai si tinctura Siluetus).




Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.