Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Cum elimini definitiv bataturile in mod natural

Cum elimini definitiv bataturile in mod natural

Email Imprimare

Batatura este o zona de piele ingrosata care a devenit relativ tare si uscata din cauza efortului de presiune repetata, frecare sau alte iritatii. Intrucat contactul repetat este esential pentru formarea bataturilor, ele se gasesc in cea mai mare parte pe picioare din cauza mersului frecvent. Bataturile nu sunt in general daunatoare, dar uneori pot duce la alte probleme, cum ar fi infectia sau ulceratia pielii. Puteti sa scapati cu usurinta de bataturi in mod natural.

Aveti bataturi? Daca pantofii nu sunt destul de comozi, ceea ce se intampla destul de des, s-ar putea sa apara acele portiuni de piele moarta, ingrosata, care provoaca dureri la mers. Bataturile sunt, de fapt, modul in care pielea se apara in fata agresiunii repetate cauzate de frecarea si presiunea pantofilor. Pentru a ameliora disconfortul, acoperiti-le cu un pansament moale, special pentru bataturi, pe care il puteti cumpara din farmacii. Un alt truc util ar fi sa va cautati o alta pereche de pantofi, care sa permita degetelor sa se miste cu usurinta.

Pentru inmuierea si inlaturarea bataturilor

1. Inmuiati-va piciorul in apa calda timp de 20 de minute.
2. Taiati un patratel din coaja unui ananas si aplicati partea moale direct pe batatura. Utilizati un pansament sau un tifon pentru a atasa patratelul de batatura, apoi puneti-va o soseta de bumbac si tineti-o peste noapte.
3. Dimineata, indepartati cu grija patratelul de ananas si imbaiati-va din nou piciorul. S-ar putea sa fie necesara repetarea tratamentului patru nopti consecutiv, pentru ca batatura sa cada sau sa poata fi indepartata usor cu o piatra ponce.
Ce face ca acest remediu sa functioneze? Secretul consta intr-o enzima continuta in fructul ananasului, bromelena, care inmoaie si descompune pielea moarta. Desi la ora actuala nu exista nici un studiu care sa ateste eficienta cojii de ananas in indepartarea bataturilor, cei care au incercat remediul considera ca este o alternativa sigura si naturala de tratament al acestei probleme…
Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.