Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Dietele bunicii. Aflati cum puteti slabi cu miere si scortisoara

Dietele bunicii. Aflati cum puteti slabi cu miere si scortisoara

Email Imprimare

Credeati ca numai pentru femeile de astazi mentinerea greutatii ideale poate reprezenta o problema? Ca numai voi va chinuiti sa tineti diete si sa va pastrati in forma? Ei bine, si pe vremea bunicii ori a strabunicii multe femei cautau sa mai reduca din kilogramele in plus, urmand fel de fel de diete... toate cat se poate de naturale. Fara pilule si prafuri!
Va prezentam azi una dintre... dietele bunicii.

Cum sa slabiti cu miere si scortisoara
Intr-o cana mare cu apa fierbinte se pun o lingura de miere si o jumatate de lingura de scortisoara, proaspat macinata (este mai buna la gust si proprietatile ei sunt mai puternice). Se lasa sa dea in clocot, apoi se raceste si se imparte in doua, O jumatate de cana se va bea dimineata pe stomacul gol (nici macar apa chioara nu trebuie bauta inainte), iar cealalta jumatate de cana seara, inainte de culcare (nu inainte de a va fi pregatit portia pentru a doua zi). Dupa ce ati baut portia de seara, nu trebuie sa mai consumati nimic altceva.
Amestecul de miere si scortisoara va duce la accelerarea arderilor. Astfel, veti reusi sa pierdeti pana la 2 kg intr-o saptamana, fara sa depuneti vreun alt efort.
In plus, veti vedea ca are efect si asupra colaceilor de pe burtica, grasimea de pe aceasta parte a corpului fiind mai usor de dizolvat decat in cazul altor diete.
Nu trebuie sa faceti modificari substantiale in dieta zilnica. Sigur, intotdeauna ajuta diminuarea consumului de dulciuri, paine si grasimi.
Nu neglijati nici miscarea - daca nu puteti sa faceti exercitii fizice, apelati macar la mersul pe jos. 1.000 de pasi, in ritm sportiv, pot face minuni.
Sursa: antenasatelor.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.