Cum sa te feresti de raceli

Imprimare

Vine frigul si o supa fierbinte nu numai ca te va scapa de raceli, dar chiar le va preveni. Dincolo de parerile si povestile bunicilor, organismul uman are nevoie de lichide pentru hidratarea si usurarea digestiei, iar ciorbele si supele sunt lichidele care reunesc toate vitaminele si mineralele din legume. Si atunci, de ce nu ai incerca borsul cu verdeturi de la Vegeta, care, adaugat intr-o supa de pui, va alunga virozele, dar va avea si un rol decisiv in revigorarea si vitaminizarea organismului?

Borsul e un tratament foarte bun si in cazul organelor interne – ficatul, bila, rinichii si colonul sunt cele care vor beneficia de efectul de curatare al acestui aliment atat de complex. Este perfect, de asemenea, in cazul bolilor respiratorii, precum bronsita, astmul si sinuzita, dar si un adjuvant in cazul tuberculozei, alcoolismului, indigestiei sau oboselii cronice. Asadar, e bine sa-ti faci provizii serioase de Vegeta bors cu verdeturi inainte de inceperea anotimpului friguros. In plus, ai la indemana si Vegeta Gust de Gaina. Aceasta va da un gust excelent supei cu taitei, acel preparat cu care te intalneai cu placere in copilarie.
Poti incerca abordari diferite ale acesteia: varianta cu legume ca in Moldova sau pe cea strecurata ca in Ardeal. Vei sti ca cei de la masa vor aprecia si mai mult talentele tale de bucatar pentru diversitate, dar si datorita ingredientului secret, care va face ca supa sa nu fie doar un simplu fel de mancare. Vegeta Gust de Gaina se poate folosi cu succes si in alte ciorbe, atat cu carne, cat si cu legume, in tocanițe sau ca baza pentru diferite preparate. Cei care vor gusta se vor intreba mereu ce e nou in gustul pe care il experimenteaza. De asemenea, nimic nu e mai simplu decat sa faci o ciorba de legume la care sa adaugi o lingurita de Vegeta clasic. Rapid si bun! Tocanite de legume, piureuri, supe crema, orez, cartofi la cuptor sau fierti ajung repede pe masa ta, dar sa vezi ce gustoase vor deveni daca vei presara peste ele aceasta combinatie de legume deshidratate Vegeta.