Toamna trebuie sa fie bogata in culori, nu in calorii!

Imprimare

Gata, vara s-a incheiat, relaxarea din concediu inca mai pluteste in aer si poate bronzul mai rezista vreo cateva saptamani. Dar silueta? O pastrati pana vara viitoare?
Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka si finalistul cunoscutului show MasterChef, v-a pregatit o reteta speciala care nu doar ca este usor de pregatit, dar are si ingredientele perfecte care va pot energiza zilele lungi de toamna.


Cum sa animati o salata cu o gasca de sardine delicioase?
Despre beneficiile sardinelor nici nu mai este cazul sa vorbim. Medicul recomanda acest peste delicios in orice dieta echilibrata, de la mic la mare. Aportul sardinelor pentru organism este unul extrem de benefic. Acizii grasi si aportul de omega 3 continut de sardine sunt oricand bine-venite daca va doriti o dieta sanatoasa. Asadar, chef Liviu Balint va recomanda ca ingredient principal Eva Sardine in ulei vegetal cu lamaie. Mai aveti nevoie de o salata verde proaspata si darnica in frunze si de o legatura de ridichi, mai mica, mai mare, voi decideti. Daca aveti alaturi si o cutie de crackers sarati, cu atat mai bine. Iar daca va place gustul aprig al lamaii, puteti adauga ulterior si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Ingredientele se imprietenesc intr-un castron mare si incapator. Eva Sardine in ulei vegetal cu lamaie imbratiseaza frunzele de salata verde si danseaza alaturi de feliile rondele de ridichi. Iar crackersii sarati abia asteapta sa fie devorati dupa ce au fost in prealabil tavaliti in sucul aromat al salatei. Ati vazut? Nu e greu sa faceti o salata demna de MasterChef, insa trebuie sa aveti mereu alaturi ingredientele potrivite. Daca mai adaugati si un strop de suflet, celor dragi nu le ramane altceva de facut decat sa se linga pe degete. Iar noi va uram inca de pe acum pofta buna!