Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Un cadou natural si nespus de frumos

Un cadou natural si nespus de frumos

Email Imprimare

De sarbatori vrem sa ne bucuram, in egala masura, de natura si… de cat mai multe cadouri. Vrem sa radiem de fericire si sa fim invidiati pentru aspectul tineresc. Anul acesta Hofigal vine in intampinarea dorintelor noastre cu o oferta deosebit de interesanta. Este o trusa pentru ingrijirea si catifelarea naturala a pielii, care contine si o premiera mondiala. Este vorba de noul deodorant natural unisex pe baza de gemoderivate si uleiuri volatile, fara conservanti si saruri de aluminiu, care asigura un minim de 24 de ore de prospetime si naturalete, distrugand in acelasi timp bacteriile si fungii. In plus, trusa contine Supliform, un foarte eficient anticelulitic si antiinflamator, care reda aspectul catifelat al pielii si inca trei produse cosmetice care contin coenzima Q10.

Este vorba despre laptele demachiant care curata si indeparteaza cu delicatete impuritatile, lasand tenul curat si proaspat, un lapte pentru ingrijirea corpului care reda elasticitatea si supletea pielii, hidratand-o in profunzime, distrugand in acelasi timp radicalii liberi si stopand procesul de imbatranire a pielii, si o crema antirid la monodoze care distruge radicalii liberi, reduce in mod semnificativ ridurile si reda tenului gradul natural de hidratare, stopand procesul de imbatranire a pielii. Cele cinci produse Hofigal sunt frumos ambalate intr-o cutie menita sa innobileze acest atat de util cadou, care vine in plus si cu placuta surpriza a unei reduceri de 15%. Trusa de cadou Hofigal se gaseste in magazinele naturiste la pretul de 45 lei. Este o portie de tinerete pe care merita sa vi-o oferiti dumneavoastra, precum si celor dragi.

 

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.