Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Mereu in pas cu timpul

Mereu in pas cu timpul

Email Imprimare

Anul nou bate la usa, este vremea bilanturilor, dar si momentul planurilor pentru 2012. Cu totii ne dorim, probabil, ca in anul care vine sa ne putem gestiona timpul mai bine. Ce cadou ar putea fi mai potrivit la inceput de an decat un ceas care sa ne ajute pe noi si pe cei dragi noua sa ne indeplinim planurile pe 2012... la timp. Nu putem recupera timpul pierdut, dar putem incerca sa profitam la maximum de viitor cu ceasurile No time, disponibile in magazinul online cu produse de design Contemporist.eu. 

Eclipse, Lolipop, Nautilus sau Path sunt doar cateva dintre modelele de ceasuri de perete ale brandului No time care ne pot insenina ziua cu designul lor modern, formele originale si cromatica vie. Cu fiecare ceas creat, No time supune monotonia si demonstreaza ca timpul poate fi valorificat, de fiecare dintre noi, dupa bunul sau plac. Pentru clipele importante din viata oamenilor mereu in pas cu timpul, puternici si sensibili in acelasi timp, ceasul Duchess, inspirat de rafinamentul subtil al vremurilor de altadata, este alegerea perfecta. Timpul zboara... el nu este altceva decat o senzatie: il percepem fara sa-l auzim, il simtim fara sa-l vedem. Ceasul Braille creeaza o legatura tactila intre tine si timpul care iti scapa printre degete, fara a putea fi oprit... Time is money, nu-l lasa sa treaca fara sa-l fructifici! Dar ce bine ar fi daca am putea economisi timpul pe un card magic, nu-i asa? Cu un design vintage, Time Card este ceasul de perete pe care il poti folosi oricand, oriunde. Ai credit si posibilitati nelimitate in limita minutelor disponibile! Pastelat, vesel si poznas, Lolipop este ceasul care iti aduce zambetul pe buze si te binedispune, amintindu-ti de momentele dulci ale copilariei.
No time este un brand nonconformist care redefineste trecerea timpului prin design, mai exact prin mici piese de arta cu mecanism. Designeri entuziasti pentru care timpul curge in valuri de fantezie si ingeniozitate ne invata sa ne apropiem spatiul inconjurator facand din masurarea timpului o adevarata provocare. De la rigoare si sobrietate la ironie si destindere, No time inseamna inedit in fiecare secunda, transpus in texturi neasteptate, materiale neconventionale si o varietate de idei sustinute de experienta si creativitate. Ceasurile No time se gasesc pe Contemporist.eu.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.