Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Sarbatori de poveste cu decoratiuni inspirate de Ferrero

Sarbatori de poveste cu decoratiuni inspirate de Ferrero

Email Imprimare

Se apropie acea perioada a anului in care mirosul de brad ne inunda casele si transforma tot ce e in jur intr-o poveste, avand ca decor zapada, cadouri, lumini stralucitoare, emotii si bucurii. Pentru a adauga mai multa magie acestui peisaj, Ferrero iti vine in ajutor cu idei originale de ornamente Do It Yourself (DIY) ce vor incanta privirile celor dragi si pe ale invitatilor tai. In sezonul acesta, Ferrero da tonul tendintelor in decoratiuni cu o colectie inspirata de magia basmelor. Fie ca este vorba despre decorarea mesei festive, impachetarea celor mai frumoase cadouri sau impodobirea casei, ideile creative de la Ferrero te inspira sa realizezi singura atmosfera de basm mult visata.

Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro poti gasi peste 30 de idei adaptate pentru povestea ta: coronite de aur, oameni de zapada, figurine din povesti si fulgi de nea. Ornamentele propuse pot fi confectionate manual, folosind sabloane create de Ferrero si materiale accesibile, adaugand culoare si rafinament cu specialitatile Ferrero Rocher, Raffaello si Mon Cheri. Motto-ul colectiei 2016 este Craciun de poveste pentru ca, in acest an, decoratiunile se transforma intr-un povestitor fermecator. Amintirile din copilarie, povestile preferate si propria imaginatie sunt sursele tale de inspiratie. In acest sezon (aproape) totul este permis in materie de culori, forme si stil. Hartia, sticla, cristalul, lana si sfoara sunt din nou in tendinte, iar lista este intregita de clasicele ramuri de brad si muschii de pamant.
Pe langa acestea, un must-have al acestui sezon sunt sigiliile de ceara, de toate culorile, ce pot transforma o simpla cutie de cadou intr-o adevarata opera de arta ce atrage privirile. Urmarind aceste tendinte, Ferrero ne arata, in colectia Decoratiuni Festive 2016, cum decoratiunile traditionale pot fi combinate cu materiale si tehnici moderne, pentru a fi reinterpretate intr-o maniera originala. Toate propunerile DIY necesita materiale usor de procurat, sunt explicate pas cu pas si sunt usor de realizat. Ferrero va ureaza un Craciun de poveste si decorare placuta!

Idei originale pentru decoratiuni 2016
Mesaj intr-o sticla

Aveti nevoie de: recipiente de sticla de diverse forme si marimi; banda adeziva aurie; decoratiuni din dantela de hartie aurie; decoratiuni pentru pomul de Craciun; hartie cartonata aurie si alba; creion; foarfeca; set de stampilat cu litere sau pix cu gel; perforator; panglica; banda dublu adeziva; Ferrero Rocher.
Urarile de Craciun in sticlute si borcane frumos decorate au un efect incantator. Decoratiunile aurii de Craciun si specialitatile Ferrero Rocher asigura o aparitie stralucitoare. Decupati etichete din hartie cartonata alba si aurie, folositi o stampila sau scrieti mesaje de Craciun, apoi perforati ambele capete. Treceti panglicile prin etichete si atasati-le de vase. Asezati recipientele sub forma unui ansamblu, pe o comoda cu sertare.
Sfat: Pentru un aer mai creativ, realizati un contrast modern si un ansamblu extins, adaugand flori in jurul aranjamentului.

Oameni de zapada
Aveti nevoie de: gheme din lana alba sau argintie (3-4 bucati pentru un om de zapada); nasturi mici argintii; bolduri argintii; foarfeca; betisoare ascutite din lemn sau crosete; conuri de brad albe; o tava rotunda; fulgi de cocos; Raffaello.
Acesti omuleti facuti din lana aduc o nota de gingasie mesei festive. Asezati ghemele de lana unul deasupra celuilalt si fixati-le cu ajutorul unui betisor din lemn sau al unei crosete. Omuletii de zapada, dichisiti cu nasturi si bolduri decorative, se asaza apoi pe o tava decorata cu conuri de brad, zapada din fulgi de cocos si Raffaello.

Salutari pretioase de bun venit
Aveti nevoie de: servete de masa rosii; hartie alba (format A2, 80-120 g/m²); creion; rigla; foarfeca; perforator; pix cu gel auriu; snur rosu, mai gros; hartie alba cartonata; etichete pentru nume; Mon Cheri.
Cadou si decoratiune pentru masa intr-un singur obiect: se taie o fasie de 6 cm din lungimea unei hartii cartonate de tip A2. Pliati hartia alternativ catre fata si catre spate, apoi decupati mici modele dupa preferinta pe ambele parti.
Perforati hartia pliata in centrul partii de jos. Treceti snurul prin gaura, innodati-l intr-un inel nu foarte strans si lasati capetele lungi. Acum desfaceti hartia ca intr-o stea si lipiti capetele. Atasati de snur o eticheta cu numele celui drag si decorati steaua cu o pralina Mon Cheri.

Accesati www.decoratiuni-magice.ro pentru mai multe idei de decoratiuni, instructiuni detaliate si sabloane gata de imprimat.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.