Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Metode eficiente de curatare a frigiderului si a masinii de spalat

Metode eficiente de curatare a frigiderului si a masinii de spalat

Email Imprimare

Va puteti imagina o viata fara frigider si masina de spalat, mai ales in aceste vremuri extrem de incarcate si solicitante? Frigiderul si masina de spalat sunt punctele centrale ale oricarei gospodarii, fara de care nu am putea pastra alimentele proaspete, nu ne-am putea hrani si nu ne-am putea desfasura activitatile specifice curateniei, devenind, datorita "ajutorului" de necontestat, indispensabile oricarei persoane. Insa, doar pentru ca umpleti masina de spalat cu detergent, nu inseamna ca aceasta se va curata de la sine in mod miraculos.

Suna paradoxal, dar, in timp ce masina de spalat ne curata hainele de orice urma de murdarie, acest lucru nu implica si inlaturarea acumularii de reziduuri din cuva acesteia. Un frigider curat este o garantie a sanatatii familiei dvs., fiind unul dintre electrocasnicele care duc greul in orice locuinta. Tocmai de aceea ar trebui sa ii acordati mai multa atentie si sa-l curatati cel putin o data pe luna. Unele dintre motivele evidente pentru care curatarea frigiderului si a masinii de spalat ar trebui sa devina un obicei (chiar si atunci cand arata curate) ar fi evitarea pericolului de toxiinfectie alimentara, prevenirea aparitiei mucegaiului si a bacteriilor, a mirosului neplacut si economisirea unor sume importante de bani pentru reparatii.
In pofida inaltei tehnologii, frigiderele si masinile de spalat reprezinta, inca, niste "spatii de munca murdare" si tocmai de aceea, dar si pentru a le prelungi durata de "viata", ar trebui sa le acordam o atentie deosebita. Cu toate neajunsurile lor, si aici ne referim la gradul mare de consum pe care il au, frigiderul si masina de spalat sunt, fara doar si poate, unele dintre cele mai utilizate aparate dintr-o locuinta.
Mai mult de-atat, spre deosebire de celelalte electrocasnice, frigiderul este aparatul care nu se „odihneste” niciodata. De aici i se trage si consumul foarte ridicat! Este esential sa curatati aceste aparate in mod regulat, dar, cu toate acestea, nu este la fel de rapid si de usor ca si curatarea cuptorului cu microunde, de exemplu. Desigur ca nu va fi distractiv, va va lua ceva timp, si veti fi de-a dreptul uimiti de ce o sa gasiti pe parcursul actiunii de indepartare a murdariei, dar este o oportunitate ideala de a va ocupa de aceste sarcini pe care le-ati tot amanat.
Puteti citit continuarea pe www.antenasatelor.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.